RusLi 461 Скарга Опубліковано: 16 травня 2010 а сними крышку фильра, и на азведенной машине покрути дросель - 2я камера открывается? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
crazyboss 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2010 пропробуем сегодня вечером скажу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 16 травня 2010 разганяетса правдо медлено дето секунд за 12-13 до сотни нада с жиклёрами карба игратса а то двиг доработал а карб ещё не как не доделаю... нефига се медлено! 12-13 сек.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vov4ik 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2010 разганяетса правдо медлено дето секунд за 12-13 до сотни нада с жиклёрами карба игратса а то двиг доработал а карб ещё не как не доделаю... нифига себе медленно, ланос 1,6 за 10 сек набирает сотню Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shurik 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2010 а я думал что мало))) я ездил с фольцем пассатом б3 на 402 метра то на старте я ево зделал потом отстал на 3 корпуса но фольц 2.0 16 клапаов и тюнинг движка а у меня 1.3 карб ещё и 4 передачи)) ыыы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах