VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 січня 2011 Я знайшов за кілька днів - треба питати. Пенсіонерів ще багато і вони бідні. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gandzas 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2011 (змінено) Как-то не шибко видел очередь пенсионеров с новыми редукторами Змінено 17 січня 2011 користувачем Gandzas Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 січня 2011 треба питати. Вони не стоять з редукторами вздовж дороги. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
potebenko_a@ukr.net 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2011 Ну и в интернете их тоже нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Exelero 4 Скарга Опубліковано: 16 травня 2011 не знаю, у кого там какие Полонезы, а в моей коробке только вторая передача длиннее, чем в КПП 03, всего на один зуб! а все остальные такие же))) Правда от КПП 01 оно будет поболе отличаться. Gandzas, Вот чёто и я не особо в скорость верю.... При 3200 на пятой передаче скорость будет чуть меньше 100, а 3800 где то 110-112))) Скорость 150 это на четвёртой передаче ровно 5000 оборотов, ну а на пятой где то 4300. Я вот просто не знаю передаточное число пятой передачи, говорю приблизительно((( Так что либо ЖПС сильно китайский, либо тахометр с развитой фантазией. Отакэ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andron1313 42 Скарга Опубліковано: 16 травня 2011 все эти самоделки добром не пахнут. Батя поставил 3.9 в копу после капиталки , мотор тянет но не ахти по трасе на горки при 90 не вытягивает на 4 приходится 3 втыкать . Расход один хрен тот же остался 10 л. у меня на 21063 был 9 при редукторе 4.1 . Щас при том же редукторе сделал мотор 1,6 жреть более 10 л но жарит не по детски и не хватает 5 скорости Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах