lorvik 1 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2010 lorvik, Но установка привода прям на крышку багажника ИМХО, смотрится ужасно! lorvik, Для тебя, фото ) ... Трос НЕ виден... Я не знаю конструкцию 05 замка,(у тебя ведь 05?).Я же писал ,у меня 03 замок,видно же.Думаю,потянет ли активатор трос по такой схеме как у тебя?.Ведь получится же 2 изгиба троса.... Ну а так за идею 5+. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DLX1R 1 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2010 lorvik, Написано же! ... На улице - 10! Полёт НОРМАЛЬНЫЙ... Да... Тянуть с салона пока-что БЕЗ рычака, напряжно ) но работает всё чотка... уже почти год системе... нареканий небыло НИ разу... З.Ы. Туда да... активатор "стандартный" ставить безсмысленно, или активатор или как у меня энерционник. 03ий замок, так-же не вижу проблемой, ставится туда небольшое коромысло, и всё работает так-же замечательно Если найду переделаный мной Багаж трояка, сфотаю скину )... Ну а так за идею 5+. Ыыыы ) Не за идею, а за финишный РАБОТОСПОСОБНЫЙ продукт З.Ы. установка всего этого щастья занимает ок 1.5 часа... (с учётом прокладки кабеля и подключегия к сигналки) ... Ручку тросса во внимание не взял, пиво кончилось, не придумал ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aleksey 3 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2010 Достался мне СССР-овский мтор 2108 я пока сделал ТАК: закрепил с помощбю мебельных штапиков из-за того что мотор длиннее родного крышка закрывается не до конца а так проверял крутит -огонь. Потеплеет буду ставить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2010 а так проверял крутит -огонь. Потеплеет буду ставить А когда крутит гудит тоже огонь?? как стоковый или потише?? сколько положений скорости?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aleksey 3 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2010 А когда крутит гудит тоже огонь?? как стоковый или потише?? сколько положений скорости?? та не гудит, слышно только свист потока воздуха с крыльчатки. Положений скорости сделал только две по принципу стокового. Мне ж только мотор достался без переключателя, предохранителя и т.п. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DLX1R 1 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2010 Вариант установки, подобного класса, от печки опеля, был... Невпечатлило.. ( Оборотов больше, шума больше... а эффективность на чуть чуть ( ... Посилання Перенёс тему.. про печку ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
igor 27 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2010 Имея 2 сетки в трубке пламегасителя, район входа картерных газов в кастрюлю все равно покрывался слоем масла пока не сделал это - Посилання И на счет всямеских зумеров для звукового оповещения забытых электроприборов - не проще ли поставить отключатель массы (например АЗР- 90А) и отключать просто и защита на всю машину. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lorvik 1 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2010 И на счет всямеских зумеров для звукового оповещения забытых электроприборов - не проще ли поставить отключатель массы (например АЗР- 90А) и отключать просто и защита на всю машину. Нужно тебе в садик детей отвезти,в школу одного,потом в магазин заскочить т тд. и тд.,так вот,каждый раз отключать массу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DLX1R 1 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2010 igor, Обесточить?... Оставить без охраны, приводов, и прочего?.. Смысл?.. Ну да, давай лепить 100500 резервных акумов, систем и прочего ) У меня стоит газелеффский прерыватель массы ... Соленоидного типа, управляемый напрямую, независимо с АКБ что даёт возможность включать и выключать силовую цепь ) Но это полезно в гараже, при ремонте, прочих ЧС. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
igor 27 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2010 lorvik, Поставил этот автоматик на крепление напровляющей руля руку протянул и выключил массу, никакого дискомфорта, зато дополнительное противоугонное устройство и автомат защиты. А сигнализацию можно и на прямую к аккумулятору подключить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2010 Саме так у мене і підключено, але виключаю тільки в гаражі - неохота кожен раз налаштовувати радіоприймач і виставляти годинник. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 16 січня 2011 (змінено) Чет тема заглохла.. давайте вылаживайте свой опыт... Далее трос идёт АЖ сюда, по каналу багажника... DLX1R, Что это за моторчик с патрубками на заднем плане? Змінено 16 січня 2011 користувачем ANGEL Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aleksey 3 Скарга Опубліковано: 16 січня 2011 да, интересно узнать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 16 січня 2011 руку протянул и выключил массу, никакого дискомфорта, зато дополнительное противоугонное устройство и автомат защитыЧто это за противоугонное, если протянул руку и включил. Если где то в бардачке, или под сидухой, или еще гденить спрятано, тады да, а так, ИМХО бред написано. В данном случае, это просто прерыватель массы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
igor 27 Скарга Опубліковано: 16 січня 2011 djurka, да без проблем каждый ставит куда хочет, вот только автомат дополнительно защищает проводку , в часности до стартера, что не предусмотрено заводом изготовителем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 16 січня 2011 igor,Но это никак не противоугонное устройство, согласен? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dexter 1 Скарга Опубліковано: 24 січня 2011 (змінено) Може вже було, помідорами не закидайте два роки їздив на іномарці і вирішив на другу машину яка стоїть в гаражі (ВАЗ 2104) ввести деякі новшества ліземо до реле стартера і находимо контакт на якому є плюс при виключеному стартері (силовий) і до нього підключаємо релюшки прикурювача, ближнього і дальнього світла фар в розрив. В результаті всі ті прилади працюють як і раніше, але при запуску стартера їх відключає і не включає поки стартер не зупиниться. Стартер багато тяне разом з включеними фарами, вентилятором пічки і вентилятором радіатора і коли заглох на старті то при не дуже живому акумуляторі не треба виключати фари для того щоб завести машину, вони на момент роботи стартера самі виключаються ну і живлення реле ближнього і дальнього підключив до запалення -- заглушив машину і фари погасли, на коротких нічних стоянках помагає, фари гаснуть, а габарити світяться і не дають зівакам припаркуватися в мою машину Змінено 24 січня 2011 користувачем Dexter Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dexter 1 Скарга Опубліковано: 24 січня 2011 (змінено) після появи в гаражі ще однієї машини, вирішив її підправити корисними фічами, деякі з них ще робив в 2005 році на своїй першій машині і в цій зробив так само, навіть дещо додав, поки все в процесі Посилання завтра куплю діод і підключу через нього двірники до моторчика омивайки, побризгав на вікно, само протерло двірниками Змінено 24 січня 2011 користувачем Dexter Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aleksey 3 Скарга Опубліковано: 26 січня 2011 может не в тему, но попалась под руки подщивка "За рулем" за 1973 г. (меня еще тогда и в проекте не было) там пишут такое : P.S. как люди жили без "незамерзайки" и без пластиковых бутылок ??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexdoc 13 Скарга Опубліковано: 26 січня 2011 завтра куплю діод Выложишь фото диода? Хочу себе такое же замутить, не знаю какой взять. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dexter 1 Скарга Опубліковано: 26 січня 2011 (змінено) Выложишь фото диода? Хочу себе такое же замутить, не знаю какой взять. нормального діода не найшов, були заслабенькі, і купив просту релюшку (нормально виключену як на сигналізацію йде) і після тиканням тестером поняв, що зробив правильно (скільки жигульок, стільки варіантів проводок і їх модифікацій ) -- в рульовій колонці двірники в цій машині розмикаються плюсом, а бризгалка мінусом, тому діод мені би і не підійшов для того. на 87 і 85 контакти подав плюс який іде до ручки двірників, до 30 контакту підключив дріт який іде від ручки до моторчика двірника, а до 86 контакта мінус який появляється при роботі бризгалки. Зараз пробую через реле стартера підключити живлення релюшок вентилятора і фар щоб гасли при роботі стартера і не мішали йому крутитися і думаю як зробити щоб при виключені запалення виключалися фари, двірники, протитуманки і прикурювач, тільки "чуйка" мені підказує, що одним реле я то не зроблю, прийдеться двома зато ті релюшки будуть під катопом а не за приборкою Змінено 26 січня 2011 користувачем Dexter Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexdoc 13 Скарга Опубліковано: 26 січня 2011 на 87 і 85 контакти подав плюс який іде до ручки двірників Ты его вывел на реле сразу от предохранителя? до 30 контакту підключив дріт який іде від ручки до моторчика То есть реле встало в разрыв этого провода или параллельно ему? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DLX1R 1 Скарга Опубліковано: 26 січня 2011 (змінено) Aleksey, ANGEL, Не угадали ) Это прерыватель массы, соленоидного типа, высокомощный... З.Ы. СПАС! От пожара! Проверено в ДТП ( К сожалению, а может и к счастью ! Прям на поле боевых действий! ... В течении 3х секунд после удара машина ПОЛНОСТЬЮ обесточена! ))) А это не трубки а ГОФРЫ, в которых живут 50сс Провода ). ОБА аккумулятора стоят в багажнике ) Змінено 26 січня 2011 користувачем DLX1R Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aleksey 3 Скарга Опубліковано: 26 січня 2011 а как работеет, Что при сотрясении вырубает или как ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DLX1R 1 Скарга Опубліковано: 26 січня 2011 Aleksey, Ну если учесть провод в 50сс и 2х650 А моментального тока, это Пшш, прчём нехилый.... Нет, обыкновенный рубильник как на станках, или производственных механизмах... Бьёшь по нему, механизм умерает ибо обесточен.... Фото, скину позже... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах