VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2020 От скуки можно такое собрать, но практической пользы не вижу.А нічого так - нормально реалізовано. Хочеш мощь - натис кнопку і гониш. А настала фінансова криза - легко переходиш на економію. Я контролюю суміш по лямбді і часто приходиться вручну підрегульовувати. Це в Ланосі таке є? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Buzyan 9 Скарга Опубліковано: 14 травня 2024 Мені на Славуті інжектор з гбо-2 вдалося налаштувати. Робочу пружину взяв з ручки чотиьохкомфорочної газової плити бо рідна пружина дуже жорстка. В трасі на максимальній потужності при газ в пол золоник відкривається повністю. Максималка є і 150 на газу їде!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 14 травня 2024 Максималка є і 150 на газу їде і який расход при цьому? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 травня 2024 і який расход при цьому?У мене був біля 12 літрів. Це на автобані закордонному.Ех... були часи, коли так можна було поганяти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 15 травня 2024 У мене був біля 12 літрів Їхав у 2021році в Україну паспорт продлівати на днюху 45 1500км, потім обратно 1500, по трассі виходило 11. У місті короткими с перебіжками важко посчитати, а по трассі классно - заправив пустий балон на 40л і погнав до полной зупинки, по навігатору відстань і вуаля расход на 100ку. Потім на заправку. Три рази так рахував завжди 11 виходило. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах