golden88 662 Скарга Опубліковано: 6 січня 2014 Картинка не моя. В моей семье делают кутью жидкую, как суп. Из ингридиентов только мак, орехи, каша, сахар и вода. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 січня 2014 golden88, ну рецепт як в нас). а їздю я в с.Голосків Летичівського району, кілометрах в 90 від Вінниці Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 6 січня 2014 а я не ем кутю, да и хорошо что у нас не готовят) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KitSok 1 Скарга Опубліковано: 6 січня 2014 Я вчера отлично подкачался макогон и глечик по старинке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dim0N 25 Скарга Опубліковано: 6 січня 2014 если кто будет мак в кофемолке молоть и сахар потом там же - то сразу после помола нужно вымывать сальник от макового масла и сахара - иначе закоксуется на кирпич и потом кофемолку хоть в утиль. Лучше всего на мясорубке помолоть и то и другое Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 січня 2014 Emissions, шо так? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Finansist 29 Скарга Опубліковано: 8 січня 2014 golden88, Мак перетирается в течение 2 мин макогоном если его (мак, не макогон) предварительно запарить кипятком, сухой будете тереть до Пасхи. Да, и сначала перетирать БЕЗ сахара. Цукер добавлять в уже почти перетёртый продукт. Всё просто и элемЭнтарно, ловкость рук и никакого мошенства! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 8 січня 2014 Emissions, шо так? я как то на свою голову почитал из чего она состоит, так сразу и желание пропало попробовать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 8 січня 2014 Ее шо,в маркетах фасованную продают,или вчем ,,страх,, перед ингридиентами??! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 січня 2014 Emissions, в звичайній куті нічого страшного і нічого лишнього-все геніальне просте. Може ти бачив якийсь унікальний рецепт і спугався? чи хіба в тебе алергія на шось? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GIMLI 12 Скарга Опубліковано: 26 січня 2014 Як тема "про все", то спитаю поради. Живу в багатоквартирному будинку. Місця для парковки між сусідами розподілені. То б то всі знають що там той ставе, там інший. Я і ще декілька сусідів трошки причесали свої місця: хто гранвідсівом, хто перемеленим асфальтом і т.д. Сьогодні від"їхавши на пару годин і повернувшись додому побачив як на моєму місці стоїть незнайома машина. Посигналив. Раз, другий, третій... Ніхто не вийшов. Я його підпер і пішов додому. вперед він виїхати не міг. Через декілька годин стукають в двері, і хлопчина питає чи моя машина, та просить що б я відігнав. Я його питаю чи він бачив що паркується на розчищене підготовлене місце. А він мені, що воно ж в мене не приватизоване і він все правильно зробив. Ну я йому: що як ти прав, то і виїжджай як заїхав. Той пригрозив викликати гайців(і таки викликав). ще через пів години приїхали гайці, почали питати що до чого. Мені почали заливати що я став другим рядом і все в тому ж дусі. З ними кінчилось тим, що сказали випустити тих хлопців та і все. Я таки від"їхав. Вибачайте за багато букв, але для зрозумілості так. Так от запитання: От це я такий мудак, що почав захищати свою працю вкладену в цю ділянку, і вимагавший принаймні вибачень, чи хлопці ті таки молодці і все правильно зробили? Цікавить не юридична точка зору, а просто людська. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GIMLI 12 Скарга Опубліковано: 26 січня 2014 Удалить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 січня 2014 GIMLI, по людськи ти правий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 27 січня 2014 (змінено) GIMLI, С одной стороны все правильно - гнать нужно всяких убожеств, которые хотят на чужом бую в рай въехать. С другой стороны - откуда же он знал, что это твое место. У нас под домом та же история. Расчистили с другом никому не нужное место, засыпали ямы, спланировали, купили пару кубов отсева, завезли и затрамбовали. И все, кто из окон с ухмылкой наблюдал как мы работали, начали ставить туда свои машины. Пришлось вбить два столба и натянуть трос с замком. Потом еще выдержать атаку любимых бабушек черновецкого, которым до всего есть дело. Бабушки сразу ушли подальше и побежали за участковым. Он долго мялся, но так и не смог объяснить что ему нужно. И с тех пор уже года два все тихо. что могу посоветовать - проведи белой краской две линии и поставь такую фигню Змінено 27 січня 2014 користувачем ajm Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GIMLI 12 Скарга Опубліковано: 27 січня 2014 Ну ясно що на тому місці не написано, но як бути людиною, то можна ж подумати що це місце не само розчистилося і всипалося. Дякую за думки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
turus 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2014 Мені цікаво, а чи питав у сусідів і других проживаючих в будинку людей дозволу на виготовлення для себе маленької такої стояночки? Може хтось був проти, а може кому мішає машина? На скільки мені відомо, то прилегла територія будинку належить усім хто в цьому будинку проживає і то це вилами по воді писано. Так що треба було б думати і бути людиною коли вимощував, а тим паче коли підпирав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GIMLI 12 Скарга Опубліковано: 27 січня 2014 Цікаво. Видно що є комент від turus, а повідомлення немає. Можеш повторити? turus, Ну я ніби з самого початку написав, що місця між сусідами розмежовані. Умовно звісно, але всі знають де чиє місце. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 27 січня 2014 Полный бред конечно!- ,,я завтра расчищу весь двор и скажу что он мой...,, -для таких целей при въезде во двор ставится знак ,,движение запрещено,,(заезжают только прописанные в доме), все остальное(чистил,красил,асфальтировал...)-- полный бред,неимеющий под собой юридического обоснования! Р.С- звеняюсь за резкость,но были и у меня такие,,идиотские,, случаи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GIMLI 12 Скарга Опубліковано: 27 січня 2014 02universal, То есть приезжая не к себе домой, и видя явно обустроенное место без зазрения совести припаркуешься там? а потом еще и скажешь что тот кто его обустроил сам дурак? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 27 січня 2014 GIMLI, к сожалению, многие только ждут, пока что-то сделают другие, чтоб потом начать кричать "права не имеете" и их трудами воспользоваться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 27 січня 2014 Приезжая не в свой двор,я приезжаю к человеку который там живет и,соответственно имеет право на придомовую территорию. Повторюсь- если это когото неустраивает,то есть знак ,,движение запрещено,, который могут установить в законном порядке(и это делают) Представьте ситуацию: вы приезжаете в гости,все места под домом заняты кроме одного.. -вы разворачиваетесь и едете домой?(стоянок рядом нет) ,,этож наверное чьето место...,, В моей 9-этажке 7подъездов- как узнать кто из жильцов ,,имеет право,, а кто неимеет?? Р.С- меня так ,,подпирали,, результат- подпершая 9-ка была аккуратно перенесена на руках и установлена между двух деревьев!(4 больших дядьки потребовалось), даже незнаю как он выехал.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 28 січня 2014 ,я приезжаю к человеку который там живет и,соответственно имеет право на придомовую территорию человек, который живет в доме (и не просто живет, а прописан, т.е. платит квартплату) имеет право на придомовую территорию. а при чем тут те, кто к нему приезжает? логика какая-то непонятная: так любой может ставить машину где захочет, типа он "к кому-то приехал". что и делают во дворах домов возле базаров и рынков 1 GIMLI відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GIMLI 12 Скарга Опубліковано: 28 січня 2014 02universal, Честно гря, вопросов больше не имею. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
turus 1 Скарга Опубліковано: 28 січня 2014 Придомовая территория не является собственностью проживающих в доме. Так что по поводу "имею право" ещё поспорить и очень даже... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 28 січня 2014 Придомовая территория не является собственностью проживающих в доме. дык какого ж буя я плачу на ее содержание больше 100 грн./мес? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах