Юрчик.К 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2013 да людей із Житомира тут мало) . хто чим займається? зараз хтось ремонтуе своє авто? Ukraine привіт .я тут на драйві твоє авто побачив. ) і фоткі з 17,03. красив сам? і скільки часу обішлася підготовка і покраска авто? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Romzik 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2013 Ukraine, тоже интересует вопрос про покраску. Свою буду как раз на весну-лето делать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юрчик.К 1 Скарга Опубліковано: 30 березня 2013 Romzik фото свого авто є? . я зараз тоже думаю коли уже буде тепло , треба тоже красити авто) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Romzik 1 Скарга Опубліковано: 30 березня 2013 Юрчик.К, Фото есть только одно. Но там ужас, она в мокром гараже стоит. Ну меня в городе по колёсам узнать можно))) Думал раньше начать ещё осенью, но увлекся восстановлением мотоцикла( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юрчик.К 1 Скарга Опубліковано: 30 березня 2013 зрозуміло Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ukraine 1 Скарга Опубліковано: 31 березня 2013 зайди ко мне на драйв там новые фотки вчера закинул машина щас в процессе подготовке к покрасу, делаю машину у знакомого маляра Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юрчик.К 1 Скарга Опубліковано: 31 березня 2013 [color="Red">Ukraineа сам робиш ? чи наймаєш людей? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ukraine 1 Скарга Опубліковано: 31 березня 2013 У знакомого Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Romzik 1 Скарга Опубліковано: 31 березня 2013 И сколько обойдётся покрасить машину полностью?(Краска и подготовка моя) Если не сложно, уточни(уточните) у знакомого. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юрчик.К 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2013 мені сказали щоб покрасити( облити всю машину ) 1000 грн. . но я іще думаю ... дороговато буде на 01 така обливка .я мабуть буду в гаражі обливати. . [color="Red">Romzik ти рішив теж занятися на весну автомобілем? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Romzik 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2013 Я думаю ближе к лету, так как гараж нужно еще переделать. Прицениваюсь, так сказать. Ну 1000 гр. если качественно сделают, то нормально, я думаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ukraine 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2013 у него вроде покраска стоит 500-700 грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Romzik 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2013 Вообще отлично! А можно будет потом на результат глянуть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юрчик.К 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2013 будем слідкувати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ukraine 1 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2013 полюбому после покраса выложу фото, следите за борт.журналом на Drive2.ru продолжение следует... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Romzik 1 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2013 А в живую можно будет? Так как фото не передаст мелочей. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юрчик.К 1 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2013 Ukraine скільки поштуе підготовки авто до покраскі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ukraine 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2013 Уважаемые форумчане давай те организуем встречу? Кто за отзывайтесь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
McKane 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2013 Я за! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
masik1480 1 Скарга Опубліковано: 18 червня 2013 я тоже за! когда и где? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ukraine 1 Скарга Опубліковано: 19 червня 2013 напишите свои адреса в вк там и спишемся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
McKane 1 Скарга Опубліковано: 19 червня 2013 Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
masik1480 1 Скарга Опубліковано: 19 червня 2013 Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ukraine 1 Скарга Опубліковано: 21 червня 2013 Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rudoy 1 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2013 Всем привет) +1 к вашей небольшой компании. Я тоже с Житомира, с радостью приеду на какую нибудь встречу одноклубников) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах