Davyd 5 Скарга Опубліковано: 2 січня 2011 (змінено) [color="DarkOrange">[size="5">[font="Comic Sans MS">Тренировки "ФК ВАЗ-2101". Год 2011.[/font][/size]В этой теме начинаем отписываться про все что касается тренировок нашей команды. [color="DarkRed">03.01.2011 года в 21.00 проводим первую тренировку в этом году в[color="#0000ff"> с/ш 292 по ул. Данькевича, 5. Просьба до 20.00 сегодняшнего дня отписаться на форуме или смской мне кто будет.1. Davyd2. Nesh3. tolik4. ...4. Root5. ... Змінено 3 січня 2011 користувачем tolik Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Decameron 1 Скарга Опубліковано: 2 січня 2011 Я буду думаю! С Новым Годом всех кстати!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дубчик 1 Скарга Опубліковано: 2 січня 2011 Меня не будет! Еще буду дома! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
And_rey 1 Скарга Опубліковано: 2 січня 2011 Наверно буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kocos 1 Скарга Опубліковано: 2 січня 2011 Я буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 3 січня 2011 первое сообщение в этом году, следовательно- Всех с НОВЫМ ГОДОМ!!! Сегодня тренировке быть, тех кто в Киеве и уже "ожил" после праздников милости просим п.с. Давид, класная ава!..я бы немного добавил -фото на фоне футбольных ворот, и мигалку на крышу копейки! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 3 січня 2011 Немного обновил первый пост Давида (надеюсь он меня простит ). Я думаю так будет понятней то, каким трудом достигается место в составе ! По сабжу - сегодня буду ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 3 січня 2011 Про то что ты сегодня будешь, я еще в первом посту написал. Итого: 1. Davyd 2. Nesh 3. tolik 4. Root 5. Decameron 6. Atikin 7. Voditel 8. kocos 9. And_rey 10. Гость Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Atikin 1 Скарга Опубліковано: 3 січня 2011 Если все нормально. Буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
And_rey 1 Скарга Опубліковано: 3 січня 2011 А можно вопрос? Будет тренировка или так же как на "День милиции"? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 3 січня 2011 А можно вопрос? Будет тренировка или так же как на "День милиции"? Сегодня будет ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Art2010 1 Скарга Опубліковано: 3 січня 2011 не смогу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
And_rey 1 Скарга Опубліковано: 3 січня 2011 Всем спасибо за тренировку, кто как, а я реально устал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 4 січня 2011 Да. Прикольно побегали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
And_rey 1 Скарга Опубліковано: 4 січня 2011 Вот только надо ради эксперимента побегать в манишках другого цвета, вдруг все дело в них Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kocos 1 Скарга Опубліковано: 4 січня 2011 Хорошо погоняли... жаль я не в форме был на этот раз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 5 січня 2011 А в чем ты был? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kocos 1 Скарга Опубліковано: 5 січня 2011 Davyd, )) я имею ввиду что фигово играл Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 5 січня 2011 Хорошо погоняли... жаль я не в форме был на этот раз Да вот и я думаю - как можно в туфлях и галстуке в воротах стоять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kocos 1 Скарга Опубліковано: 5 січня 2011 tolik, подколол, подколол... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sevultura 1 Скарга Опубліковано: 7 січня 2011 10-го треня будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Art2010 1 Скарга Опубліковано: 7 січня 2011 я за то чтобы была тренировка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 8 січня 2011 Если будет, то и я припрусь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADEON 1 Скарга Опубліковано: 8 січня 2011 Я тоже буду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мишка 1 Скарга Опубліковано: 8 січня 2011 Я тоже буду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах