VTLK 52 Скарга Опубліковано: 7 березня 2013 Яке місце зустрічі? Арсен, Велмарт (вул.Коновальця), Комфі (вул.Мазепи, біля Сільпо)?? давайте свої пропозиції Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barracuda 1 Скарга Опубліковано: 7 березня 2013 комфі.. а звідти можна порулити в сторону парку шевченка... і там засісти) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 8 березня 2013 Я ще не зробив свій дракон.Хіба впаду до когось на хвіст. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 8 березня 2013 barracuda, ок!!! yrasyk, не проблема.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barracuda 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2013 yrasyk, доберешся до мене в Галич тай поїдем разом) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 9 березня 2013 barracuda, OK Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kolya88 1 Скарга Опубліковано: 15 березня 2013 народ погодні умови міняються, надіюсь 31 буде хороша погода!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 15 березня 2013 Я також надіюсь на це!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kolya88 1 Скарга Опубліковано: 15 березня 2013 штормове попередження!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 15 березня 2013 Будем "давать угла )" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
саха 2 Скарга Опубліковано: 15 березня 2013 а я сьогодні з києва виїзжаю - то скаже як мені в суботу в 11 00 в Калуш попасти ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 15 березня 2013 саха, я тобі співчуваю--дорога тяжка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
саха 2 Скарга Опубліковано: 15 березня 2013 прорвемся - може хтось лижі позичить - хоть таким чином доберусь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ababeniuk 1 Скарга Опубліковано: 15 березня 2013 Привіт усім я теж з Франківська. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barracuda 1 Скарга Опубліковано: 15 березня 2013 (змінено) сьодня в франік з калуша їхав три години, а назад півтори. не розумію я тих людей, які надіються на літніх колесах фурами вигребти... я от знаю шо для такої погоди машина не готова, тай не їду нею нікуда. але ці наївні їдуть, застрягають і всі інші мусять їх об*їздити по дві години... Змінено 16 березня 2013 користувачем barracuda Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 15 березня 2013 ababeniuk, Привіт... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 20 березня 2013 31 березня біля комфі, думаю на 12:00 або 13:00 або кажіть кому як підходить на яку годину Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barracuda 1 Скарга Опубліковано: 20 березня 2013 VTLK, мені пшестко єдно =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexif 1 Скарга Опубліковано: 20 березня 2013 Ну поки що, підтримую банду трьома копійками на "полдень" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 21 березня 2013 This is хорошо))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barracuda 1 Скарга Опубліковано: 24 березня 2013 до події тиждень, давайте організуємо якись план дійства) стартова точка 12:00 ну хто швидше хто пізніше, то таке діло) з врахуванням шо ми на когось ще почекаєм + перезнайомимся і т д то буде десь пів на першу-перша. далі я так розумію стартує етап оглядин) хто на чім приїхав, в кого шо цікавого в машині є і т д)) на скільки то затянеться не ризикну спланувати, але по завершенні думаю ми всі стартуєм в магаз по шось холодне, чи гаряче ( в залежності від погоди ) і шось загризти) ну а далі вже рулим автопробігом до якогось затишного місця посиденьок) ну а там вже в кожного свій фініш... коли там буде фотозвіт, я хз то до фотографа) вроді і всьо. вносіть корективи-побажання поки ше не пізно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 24 березня 2013 Познайомимся, зробим фотозвіт зустрічі, а потім можна буде поїхати щось гарячого попити, поїсти, щось типу того Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barracuda 1 Скарга Опубліковано: 30 березня 2013 не забудьте що завтра час переводиться на годину вперед =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 30 березня 2013 Дякую, я в курсі, завтра на 12 год. Комфі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 31 березня 2013 (змінено) Відбулася І зустріч клубу в Івано-Франківську, Всім велике ДЯКУЮ хто зміг приїхати (barracuda, VTLK, Kolya88, hakkim, alexif і його друзям ). Було приємно зі всіма познайомитися, надіюсь це не остання наша зустріч. Ось і фото ... П.С. Якщо потрібно комусь фото, пишіть в приват Змінено 31 березня 2013 користувачем VTLK Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах