Едя 1 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2011 Здаров мужикі. Я перебрав всю падвєску склав і коли машина поднята повертаю колисо а болт середній верхньої шаровой впираїця в рульву трапецию як це можна устранити? Правда я ше не поставив стабілізатора може з ним не так буде а ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
cqe 1 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2011 не совсем понял что куда уперается,уточни Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2011 Я перебрав всю падвєску склав і коли машина поднята повертаю колисо а болт середній верхньої шаровой впираїця в рульву трапецию як це можна устранити? давай фотку. Тяжело представить... Где верхняя шаровая, а где трапеция? там мин 20см между ними Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Едя 1 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2011 Там де позначено червоним то тре об болта. Зараніє спасіба Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2011 (змінено) Едя, упирается не в трапецию, а в поворотный кулак. Разверни болты головками вниз. Змінено 27 лютого 2011 користувачем feb73 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LSasa 16 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2011 feb73, Если я правильно понял то +100. Болт вставить снизу гайка сверху, Если нет надо смотреть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2011 LSasa, Все правильно ты понял. Я всегда гайки сверху ставлю. [Едя просто сначала так обрисовал ситуацию, что без рисунка вообще не понятно, о чем речь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2011 (змінено) Даже на картинке нарисовано, что гайка крепления верхней шаровой должна быть сверху и вовсе то не трапеция. и если выкладываем такую картинку, так там есть анотация где написано что как называется и непонятно по вопросу, \подвеска собрана с пружинами и амортами, или без. короче. или фотку чуда этого в студию, или правильно подробно описывайте проблему и формулируйте вопрос. уважайте время тех от кого хотите совет получить ps^ перенёс в уроки для начинающих Змінено 27 лютого 2011 користувачем 2-ешник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Едя 1 Скарга Опубліковано: 1 березня 2011 спасіба вам всім буду шось мутитти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах