АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 24 березня 2011 (змінено) Доброго времени суток дорогие формовчани!!! Не за горами День Рождения Копейки!!! (19 Апреля) надо придумать Автопробег и вечерний пробег по барам))) Предлогаем свои варианты!!!! Змінено 29 березня 2011 користувачем АнтохА Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 24 березня 2011 +1, согласен =)) в прошлом году было кульно, но мало машин..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
prinkovsky 8 Скарга Опубліковано: 24 березня 2011 Я не против ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 24 березня 2011 нужно написать письмо нашему мэру, что дал розрешение и эскорт... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 25 березня 2011 к стате.. нам б еще парочку флагов к тому времени замутить.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 25 березня 2011 так!! давайте на этой недели решим с флагами!!!а со следущией сделаем!!!!!!! нельзя оттягивать!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 25 березня 2011 ок,я тогда щас макетик попробую сделать, а там решим по количеству =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 25 березня 2011 ок скинеш мне я тоже гляну!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 26 березня 2011 народ, а может лучше просто пробить розрешение и заехать на советскую площадь и там постоять,покрасоватса? так и гемора со сопровождением меньше будет, и народу больше увидят нас... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
prinkovsky 8 Скарга Опубліковано: 26 березня 2011 так что завтра сборы в Черновцах???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 26 березня 2011 да? =)))) а где и во сколько?=)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 26 березня 2011 Edifier, на счёт Соборной нормальная тема!!! давай зозвонимся и решим как это сделать!!!!! prinkovsky, на счёт сборов ничего не знаю!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 26 березня 2011 АнтохА, ну лады =) нужно собратса, обговорить и написать заяву, чтоб дали розришение =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2011 Андрюха давай поедим решим с розрешением!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2011 Антоныч,ок =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2011 Когда едим????? Edifier, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2011 МЕНЯ ОСЕНИЛО!! А давайте на день рождения копейки поедим на Акву Плюс!! закажем беседку и нормально потусим!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2011 МЕНЯ ОСЕНИЛО!! А давайте на день рождения копейки поедим на Акву Плюс!! закажем беседку и нормально потусим!!!!! согласен =)) почти также в прошлом году делали =)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2011 так делаем в этом так!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2011 делаем =)) когда и где собераемся ?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
prinkovsky 8 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2011 Жаль не смогу поехать((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2011 а чё??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
prinkovsky 8 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2011 да я приеду с тернполя только в 5 часов вечера где то ((( или даже в 7 часов точно еще не знаю ((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах