tolik 32 Скарга Опубліковано: 29 березня 2011 В первую очередь интересует присутствие. 1. tolik Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2011 2.Nesh Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Art2010 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2011 буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZoRoM 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2011 у меня чтото начался период, не свадьба так днюха....поэтому пока незнаю буду или нет!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
And_rey 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2011 должен быть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 30 березня 2011 And_rey, Приезжай обязательно, потому что меня не будет. Удачи Ребята! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 30 березня 2011 Должен быть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дубчик 1 Скарга Опубліковано: 30 березня 2011 пока не обещаю но буду стараться! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2011 Собираюсь приехать! Повторяется ситуация прошлой тренировки,на игру собирается 7 человек....прикольно....может все не поедим на игру??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дубчик 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2011 меня не будет(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2011 Ндааа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2011 Прикольно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дубчик 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2011 да блин все игры в одно время((( сам не знаю как быть(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZoRoM 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2011 типы, реально на пятку стать не могу, если и приеду, то особо не сыграю(((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voditel 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2011 Ух-ты. ... твою мать!! А меня Игорь заверял, что следующая игра аж в мае. Уже и планы на субботу, а тут думаю "дай-ка, зайду гляну". И что я вижу? Игра, да еще и против кого?! 8 ) Против Форда!!! Это же самый главный матч. P.S. Прийдётся теперь планы менять... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2011 Всех с победой! УРА!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дубчик 1 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2011 Красавы ребята! я в вас верил!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2011 Дубчик,+1 Молодцы!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах