bos 18 Скарга Опубліковано: 31 березня 2011 У меня есть наклейки. Большие и средние. Кому надо - пишем тутачки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2011 Визитки 4шт,- полученные мной на встрече,были вручены обладателям ВАЗ2101... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2011 (змінено) что то ни кто не желает(( придётся в добровольно-принудительном порядке) Первым надо Олегу)) а то вообще не порядок) Змінено 8 квітня 2011 користувачем ARTEMON Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2011 ARTEMON, ты о чем? О поклейке наклейки? Давно пора... только транспортировачной ленты нет, а без нее ни куда!.. 19vitalik76, еще подкину тебе визиток и брошюрок! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ASPID 3 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2011 У меня есть наклейки. Большие и средние. Кому надо - пишем тутачки почтой не вышлешь две большие? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2011 ASPID, да без проблем, только ведь и в Киеве есть же Кидай в ЛС свои ФИО и почтовый адрес Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ASPID 3 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2011 ASPID, да без проблем, только ведь и в Киеве есть же Кидай в ЛС свои ФИО и почтовый адрес отписал,там и о Киеве тоже написано. Спасибо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
cqe 1 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2011 хочется две среднии наклейки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2011 cqe, ептить! Та давно ж в Донецкой ветке вроде по этому поводу общались! В Алчевске бываешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
cqe 1 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2011 могу приехать только в субботу или воскресенье Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2011 cqe, не вопрос. 066227077один Олег, наберешь меня, когда соберешься приезжать и договоримся о встрече! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADRIANO 1 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2011 bos, Я хочу ещё одну)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2011 ADRIANO, Андрюха, не вопрос. Я даже ленту купил, так что можем поклеить Я вот себе хочу нафигачить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2011 Перебрал я сегодня свои запасы и выяснил, что у меня осталось всего две больших, две средних и одна маленькая наклейки... Себе поклеил седня большую и хочу еще среднюю, +1 для тебя, ADRIANO. Только скажи какой размер тебе нужен ASPID, вобщем не получится пока ни чего выслать... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Madyar 15 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2011 А о выслать мне можно даже не заикаться . Ну ничего страшного, я с 11 июня в Украине буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2011 Милости просим ,даже покклеимMadyar Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Triadas 2 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2011 Перебрал я сегодня свои запасы и выяснил, что у меня осталось всего две больших, две средних и одна маленькая наклейки... Себе поклеил седня большую и хочу еще среднюю, +1 для тебя, ADRIANO. Только скажи какой размер тебе нужен ASPID, вобщем не получится пока ни чего выслать... Олега не переживай я тя проспонсирую наклейками. В Киев можем тожа отправить. Я уже отсылал ANGEL-у, человек получил доволен. Кстати у него есть эксклюзивные наклейки на форточки с Надписью Киев. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2011 Triadas, Пасибки, Андрюш! Как буду в донецке - заскочу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
apache 66 Скарга Опубліковано: 22 січня 2015 Ця тема була перенесена з розділу Алчевск" rel="external">Посилання. Переніс: Apache" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах