Sound27 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2011 У меня ВАЗ 2101, 1974г.в. мотор 1.2 к. коробка 4 ступеньки, мост и редуктор все родное. Мне предлагают поставить редуктор от ВАЗ 2106, говорят машина быстрее будет. Есть смысл менять родной на шестерочный???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Копейка 21013 3 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2011 Машина будет ехать быстрее но розганятся дольше! Помимо етого не факт что 06 редуктор через пару тысяч не загудит!!! Решай сам есть ли смысл!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Damage 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2011 редуктор один менять нет смысла,разницу не почувствуеш.у меня была копеечка я поменял коробку на шестую а мост поставил третий была машинка самолет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2011 Есть смысл менять родной на шестерочный???? смысла тебе в таком обмене нету. разгон будет немного тупее, на скорости будут меньше обороты при той же скорости, максималка не увеличится, твоего 1.2л не хватит чтобы раскрутить 06 редуктор, запаса мощности нету. мой совет. Лучше поставь кпп 5ст. чтобы на скорости были меньше обороты а редуктор оставь свой для сохранения динамики разгона. зы. если редуктор отрегулирован и контролировать уровень масла редуктор загудит очень не скоро... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dim0N 25 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2011 Редуктор прибавку даст, но не особо. Двиг 1,2 слабоват для 3,9. С родной КПП лучше 4,1 редуктор ставить. Если хочется скорости - нужен комплексный подход: Двиг затюнить, КПП-5ст, редуктор 3,9, подвеску доп. стабами поджать... много чего Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sound27 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2011 да,есть над чем подумать,спасибо за советы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чивас 2 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2011 редуктор один менять нет смысла,разницу не почувствуеш.у меня была копеечка я поменял коробку на шестую а мост поставил третий была машинка самолет. Один из самых дельных вариантов. Сам пользовал похожий вариант 1.2 двиг 06 коробка с копеешным редуктором. Не хватало только пятой передачи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2011 5 років їздив на такому варіанті - двигун 1,2 , стокова коробка і 03, чи 06 редуктор. Все прекрасно тягнуло, тільки трохи вище перемикав передачі. Тобто якщо раніше втикав 3-тю на 40 км/год, то на цьому редукторі - на 50 км/год. Тепер вже 8 років маю Полонезівську 5-ти ступку - також все гарно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2011 Тепер вже 8 років маю Полонезівську 5-ти ступку - також все гарно Можно как пример приводить всем Полонезо-неверным ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах