Davyd 5 Скарга Опубліковано: 25 травня 2011 Составим перепись, Господа! Планирую быть на двух матчах! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 25 травня 2011 Буду на обоих играх Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 25 травня 2011 Быть то буду! А вот играть - пока вопрос ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Art2010 1 Скарга Опубліковано: 25 травня 2011 должен быть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZoRoM 1 Скарга Опубліковано: 26 травня 2011 оба матча под вопросом!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 26 травня 2011 ZoRoM, не будешь на играх??? Отдавай форму! я собираюсь быть! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 26 травня 2011 должен быть в сб и в вс. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZoRoM 1 Скарга Опубліковано: 26 травня 2011 Root,яб тебе сказал, но здесь ругаться нельзя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 26 травня 2011 ZoRoM, Андрюха, здесь немножко разрешаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 26 травня 2011 А я вообще это дело приветствую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 26 травня 2011 А я вообще это дело приветствую! Отож - хамло ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 26 травня 2011 От хамла слышу! Когда едем с тобой инвалидность тебе открывать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 26 травня 2011 Davyd Мне кажется я знаю - кто первый претендент на лавку в субботу (И предшествуя твоему ответу - это не я ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
And_rey 1 Скарга Опубліковано: 26 травня 2011 Должен быть на двух играх, нужна форма Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 27 травня 2011 tolik А кто же если не ты? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZoRoM 1 Скарга Опубліковано: 27 травня 2011 And_rey, форма через ларёк Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Art2010 1 Скарга Опубліковано: 27 травня 2011 время уже известно ? во сколько будет в субботу игра ? и еще не по теме - а, куда делись пометки - ФК ВАЗ-2101 ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 27 травня 2011 игра в субботу в 13.00 а подписи - выясним Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 27 травня 2011 Выяснил за подписи? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 27 травня 2011 Опять DreamTeam без замен будет играть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 29 травня 2011 Ну, я думаю что уже сейчас можно нас поздравить с последним местом в автолиги. почетно и заслуженно!...доигрались. болельщиков жалко, и стыдно перед ними. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZoRoM 1 Скарга Опубліковано: 29 травня 2011 извеняюсь перед всеми, подвёл команду, загулял..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 30 травня 2011 Почему ты так решил? Еще же игра с Хюндаем! У нас сейчас 11 очей, а у Форда 10 и у нас игра с Хюндаем, а у Форда игры с КИА и Хонда. Так что все пока нормально! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 30 травня 2011 Всем уже ясно кто будет фаворитами в играх Форд-Хонда и Хюндай-ВАЗ (или Давид, ты надеешься в пятером перебегать две полноценных пятерки хюндайцев???) Остается надежда на победу КИА против Форда....но там игры не будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 30 травня 2011 11 место это нормально ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах