Мэфчик 1 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 (змінено) народ, у кого есть возможность пустить в гараж помарафетиться? буду рад компании, и вообще хорошему времяпровождению) Змінено 15 жовтня 2013 користувачем Мэфчик Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 Как то в тоещенской ветке повеселей обстановочка Ну так подтягивайтесь к нам))) У нас таки веселее Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DarHelen 14 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2013 Ребятки с Соломенки, а не хотите ли отметить прошедший ДР клуба и наступающий НГ? Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DarHelen 14 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2013 Ребята с Соломенки! Быстро все в тему по встречам! Мы с вами давно не виделись, а ну на встречу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mr.Maks 23 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2013 тоже с соломенки..не откажусь от встречи..желательно бы в воскресенье) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antik2005 35 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2014 Уже на Соломенке ) Проспект Победы 43а. м.Шулявская Антоха Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Молодцы что создали тока не запускайте,встречайтесь пересекайтесь,помогайте друг другу...Вас там много,на соломенке. рядом с вами и борщага ,кадетский гай,кпи,шулявка и так далее... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2014 Молодцы что создали тему в 2011м году)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DarHelen 14 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2014 Молодцы что создали тему в 2011м году)))) Да, тема старая и уже никто не помнит, когда мы собирались районом. Может как то все же организуем встречу в субботу или воскресенье? можно в парке Островского или Соломенком парке? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2014 Можно если хотябы человек 5 насобираем) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mr.Maks 23 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2014 я бы с удовольствием приехал любую сходку, но из-за маляров не как не могу...блин Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2014 Да я какбы тоже смог бы быть на чем угодно, но только не на своей. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mr.Maks 23 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2014 Да я какбы тоже смог бы быть на чем угодно, но только не на своей. а я, не на своей ни на чужой не могу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antik2005 35 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2014 Ну я бы тоже подъехал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DarHelen 14 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2014 Может тогда пока еще дожди не пошли соберемся в субботу или воскресенье в Островского? 11-12 октября? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Subbotin 1 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2014 Эй, Соломенка! У кого есть съемник подшипников коленвала ВАЗ вот такой Посилання дайте попользоваться на выходные! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2014 У меня и среди знакомых нема такого... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
вадимджан 15 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2014 живу на пр-те. Отрадном. обращайтесь, предлагайте! чем смогу помогу! о93 о54 9о 27. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mr.Maks 23 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2014 Привет всем) Нет ли не у кого вентилятора от 2106..желательно рабочего? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2014 Привет всем) Нет ли не у кого вентилятора от 2106..желательно рабочего? есть. рабочий. снят по причине установки инжевого Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mr.Maks 23 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2014 есть. рабочий. снят по причине установки инжевого шо по чем? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2014 Mr.Maks, сейчас в ЛС кину фотки и цену Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АвтоматППШ 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2014 есть кто жывой?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mr.Maks 23 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2014 есть кто жывой?) пока да Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АвтоматППШ 1 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2014 кто может помочь с електроникой ВАЗ 2104 инжектор? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах