Mr.Maks 23 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2014 кто может помочь с електроникой ВАЗ 2104 инжектор? обратись сюда Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DarHelen 14 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2014 Ребятки с Соломенки! была у нас идея встретиться в декабре в тепле и отпраздновать все что только можно - ДР Клуба, Рождество и Новый Год. Может все же сообразим встречу в декабре гдето в Кафе? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2014 DarHelen,Так давайте клубом, НГ отметим, в двадцатых числах? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DarHelen 14 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2014 я бы не против а соберемся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZелин 19 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2014 Я б присоеденился) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2014 а соберемся? Если кто то организует, то несомненно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mr.Maks 23 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2014 я тоже за...уже на колесах..шо де коли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DarHelen 14 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2014 я тоже за...уже на колесах..шо де коли? ну для начала Посилання тут вот мыляться в эту субботу, может там и обсудим декабрьскую встречу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2014 ут вот мыляться в эту субботу в среду вообще то. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DarHelen 14 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2014 в среду вообще то. да, точно. это я все мечтаю чтобы в субботу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mr.Maks 23 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2014 надеюсь быть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mr.Maks 23 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Эй Соломенка, когда там сходка, мож завтра где то встретится? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DarHelen 14 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2014 Приветик. я заболела так что мы сегодня пас. Ребята, а может все же сделаем встречу через 1-2 недели в Порутчике или Амире? Гробик, ты где? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZелин 19 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2014 DarHelen, Привет,Выздоравливай! Можем, ток не на долго) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GrOb 3 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2014 DarHelen, Привет,Выздоравливай! Можем, ток не на долго) Я за встречу. Только не долго у нас чет не получается Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DarHelen 14 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2014 Ну вот и отлично как насчет выходного дня? 20 или 21 декабря? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GrOb 3 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2014 Я за Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mr.Maks 23 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2014 я за 21 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DarHelen 14 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 Я за Ну и отлично и еще пару человек есть. Так может тогда 21 в Порутчике? часиков на 4-5? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GrOb 3 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 21 это воскресенье, Поручик не работает Можно в Амире Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DarHelen 14 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 21 это воскресенье, Поручик не работает Можно в Амире кафе, которое не работает в воскресенье? плохо. ты понимаешь, мы ж с малой будем, а в Амире курят насколько помню. может тогда 20 вечером? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GrOb 3 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 В Амире курят Мне 20 даже лучше будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DarHelen 14 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2014 Итак, 20 декабря, на 18,00 в Порутчике! Приходите все попьем пива, пообщаемся Grob, стол бронировать надо у них там? можешь узнать? я так понимаю нас будет не много Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GrOb 3 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2014 Думаю, места будут. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2014 Адресок хоть скажите) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах