копьёныш 14 Скарга Опубліковано: 24 червня 2011 плиз, хелп! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
isaenkovl 1 Скарга Опубліковано: 24 червня 2011 Кусок шланги, болт и 2 хомутика.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
копьёныш 14 Скарга Опубліковано: 24 червня 2011 isaenkovl, спасибо, думала об этом... просто надеялась, что есть сцециальные заглушки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
isaenkovl 1 Скарга Опубліковано: 24 червня 2011 Ну, можно конечно запаять... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
копьёныш 14 Скарга Опубліковано: 24 червня 2011 Ну, можно конечно запаять... Не, хомутики смотрятся вполне элегантно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
liuskywalker 1 Скарга Опубліковано: 24 червня 2011 а я бы не глушил , а кинул тройник перед фильтром и кусок шланга - пущай себе бегает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
копьёныш 14 Скарга Опубліковано: 24 червня 2011 liuskywalker, да там и так штуцер упирается в крышку двигателя. И у меня такое впечатление, что обратка в основном воздух в топливную магистраль подсасывала, а бенз туда и не попадал, так как смесь в этом карбе настроена очень обедненная. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kronos 1 Скарга Опубліковано: 25 червня 2011 а я бы не глушил , а кинул тройник перед фильтром и кусок шланга - пущай себе бегает ..для этого ещё надо обратный клапан, а он падло иногда выделывается и ищеш проблему кругом .а не в нём. Выкинул всё,надел шланг 3 см. вкрутил болтик на 6 и зажал хомутами. Два года норма. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
рома 14 1 Скарга Опубліковано: 5 січня 2012 я заглушил штуцер изнутри (взял маленький кусочек алюминия) и вбил. держит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах