BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2009 :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vet-vet 1 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2009 давно уже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2009 Есть у кого защита номера (одна штука)??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BAHO 29 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2009 BROtheR Нима, да мы вообще парни не крутые, с чёрными номерами гоцаем, а там проблемы с номером решаються его подкраской Шо там, как у вас погода? Начинаеться зимний дрифтинг? :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2009 BAHO ах ты ш... :x я думал у тебя есть гггг та все замечательна, все черепахи, автомобильный катёл на полную включён = ) дрифтуют все на каждом повороте хДДД)))) так шо так када уже приедиш?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BAHO 29 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2009 BROtheR 30-го . Будем с батей ночью дрифтовать под горку от церкви до "Туриста" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zero 1 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2009 А я, надеюсь, 29-го в Новомиргород. Может и в Кировогад, после НГ, попаду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BAHO 29 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2009 BROtheR Zero Надо как-нить будет встречу устроить после НГ, а то наш регион как-то не часто собераеться. Но равда всё будет зависить от погоды, возможностей и конечно желания (ведь иногда так не хочеться подрывать свою пятую точку с тёплого дивана и ехать куда-то) Так что давайте думать, может чё и сообразим, а может и нет Главное хотя бы проявлять активность, а то чёт вообще как-то глухо стало в нашей ветке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2009 Ога) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vet-vet 1 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2009 Я ЗА! встречу, готов, дышу... Вано тож вон собирайтунг.. ПаааадЪёёёём! Теплозадые диваногрельчеги! Я 29, 30 балет смотрю дома, в смысле, нехер делать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2009 Крута тебе..)) А я делаю сайт и сдаю экзамены\зачеты) Ну в принципе можно 30 (декабря ж?).. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BAHO 29 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2009 Может 31-го? :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vet-vet 1 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2009 31 работаю... Да и кому накануне НГ до встреч? .... (тоже делаю сайт) Добавлено спустя 1 минуту 11 секунд: 30 можно.... а то нажрусь с горя... :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2009 vet-vet от шантажист ))))) а какой сайт делаешь?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zero 1 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2009 сайтмэйкеры собрались... ЗЫ: я машину делаю... сайты делать надоело :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vet-vet 1 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2009 а я машину уже сделал, когда холодно ковыряться в гараже, в тепле можно чёта другое покавырять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2009 = ) оце мы собрались) все компьютерщики, и ВАНО ) мощно))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shumaher 1 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2009 Про меня не забудте :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2009 А ты приедишь? :frfr: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BAHO 29 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2009 Дык когда встречу организуем? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2009 Ну я думаю после НГ.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vet-vet 1 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2009 В марте, или, в крайнем случае, после моря... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shumaher 1 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2009 на новый год приеду в кировоград. а в ближайшем будущем собираюсь вернуться насовсем. соскучился я по родному городу.)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2009 ого, жжош) ну трезвонь.., бо я на нг уезжаю..) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2009 ололоол люди! кто сегодня катался после 20:00 ??)) это пиндооосище %))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах