vet-vet 1 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2009 Я типа до 20:00, после уже пил пиво, а в чём хня? Добавлено спустя 53 секунды: Шумахеру респект! Я соскучился! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2009 та тупо снег начал валить и замерзать на дороге.., превращаясь в тупой лёд Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Toshka 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2010 Кто это на желтый свет ездит???))) Это где вас так учили ездить??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
M&M'S 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2010 Toshka, как где в авто школе :-):-):-):-) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 7 червня 2010 Toshka, для меня существует два света)) зеленый и свет солнца =))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
"СаНьКа" 1 Скарга Опубліковано: 27 червня 2011 привет я тож из кировограда. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 7 травня 2013 Привет всем! Как там дороги в Кировограде? Завтра еду к родственикам в сам Кировоград. Может кому что то нужно с Киева привезти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах