Tabib 10 Скарга Опубліковано: 21 травня 2016 Не знаю как вы, но мы ваш город называем дрифтопетровск ) Или Беняштат ) Терминал -это бенямашине ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 21 травня 2016 Не знаю как вы, но мы ваш город называем дрифтопетровск ) о да , так так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 21 травня 2016 та что решили? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 21 травня 2016 пока все молчать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 21 травня 2016 VETALZZZ, ну посморим кто отзоветься и как это будет выглядеть чисто мужской коллектив или с подругами, женами .. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 28 травня 2016 не моя точно не поедет))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 28 травня 2016 Или Беняштат )Терминал -это бенямашине ) шо? первый раз вообще такое слышу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 28 травня 2016 не моя точно не поедет))) а моя Оля хочет как никак у же знает заочно по форуму Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах