John 1 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2008 Есть ли желающие пообщаться/повстречаться? :wink: Давайте будем узнавать друг друга на улицах нашего города! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ULITKA 1 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2008 Есть ли желающие пообщаться/повстречаться? :wink: Давайте будем узнавать друг друга на улицах нашего города! Есть конечно, только в тёплый день Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
oxra 1 Скарга Опубліковано: 26 травня 2009 Днепропетровчане!!!!!! ПРЕВЕД!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Archik 1 Скарга Опубліковано: 28 травня 2009 и я с Днепра :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MArmelad 1 Скарга Опубліковано: 30 березня 2011 И я тоже)))0 давайте встречу назначим!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Татьяна 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2011 Привет ВСЕМ!Вижу что тут сообщений совсем мало. Народ неактивничает...(( все заняты ремонтом машинок?? Я - ЗА встречу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
cruiser0770 1 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2011 Я тоже за встречу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZRACER 2 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2011 И я за встречу. Вот только машину доделаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
grom 1 Скарга Опубліковано: 13 травня 2011 Я ЗА. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Татьяна 1 Скарга Опубліковано: 13 травня 2011 таааааааак.....долго же мы будем так "Я ЗА".... такими темпами и зама наступит! давайте , дорогие одноклубчане уже дату назначать!например это будет пятница вечер...остается уточнить дату)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MArmelad 1 Скарга Опубліковано: 13 травня 2011 Татьяна, я бі сразу но у меня сесия(((( может летом смогу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
korob81 1 Скарга Опубліковано: 18 травня 2011 Днепр Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tregub 1 Скарга Опубліковано: 27 травня 2011 давайте определимся с датой и местом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jorik 1 Скарга Опубліковано: 1 липня 2011 Ближайшая встреча состоится в четверг 14.07.2011 в 19-00 на парковке возле Дома Союзов Посилання ждем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ПАДЛЕЦ 1 Скарга Опубліковано: 16 липня 2011 +1 из Днепра Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Serega Krut 1 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2011 +1 я тоже из Днепра Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Realization 13 Скарга Опубліковано: 20 травня 2015 никто не собирается? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dopos 1 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2015 согласен, неплохо было бы _________________ Смотрю 3D фильмы только с Marantz" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black-jack 3 Скарга Опубліковано: 19 травня 2016 как насчет устроить встречу этим летом? можно небольшой пробег сделать) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 19 травня 2016 black-jack, Ну давай! пробег пеший или на наших конях! Пусть подтягиваются и отзываются все остальные (мой конь далеко не летает, но очень глубоко вспашет... ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 20 травня 2016 я тоже не против только когда надо время выбрать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 20 травня 2016 ребят, вашу ветку переименовывать или как? ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tabib 10 Скарга Опубліковано: 20 травня 2016 Переименуй наконец это комуняцкое имя Мы теперь из Днепра!!! Хотя и так все уже давно говорили. * SM-T210 * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 20 травня 2016 где? когда? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 20 травня 2016 Не знаю как вы, но мы ваш город называем дрифтопетровск ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах