KO3AK 52 Скарга Опубліковано: 3 липня 2008 Не забываем вступать в группу нашего клуба Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Exelero 4 Скарга Опубліковано: 3 липня 2008 "http://vkontakte.ru/id8768842" А это я там же... Давно хотел про группу сказать, но вечные проблемы с инетом... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZluiSobaka 30 Скарга Опубліковано: 3 липня 2008 И туту контакт.... Вот он я: Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Finansist 29 Скарга Опубліковано: 4 липня 2008 Это моё: Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
diman1053842 8 Скарга Опубліковано: 10 липня 2008 я Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 13 липня 2008 Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 17 липня 2008 Я тут Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jeka-BUMBLE-BEE 1 Скарга Опубліковано: 19 липня 2008 так, так, так, я смотрю тут точно как минимум половина форумчан, ну чтож так и быть вот моя страничка: Посилання, если че, все "передружимся" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
avtolubitel 1 Скарга Опубліковано: 23 липня 2008 Посилання тоже решил зарегиться... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FlyRuss 1 Скарга Опубліковано: 26 липня 2008 Посилання Я тоже тут! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 31 липня 2008 Я немного упорядочил все сообщения. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
and1_lv 1 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2008 меня ищите на фейсбуке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TUNING2101 1 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2008 Я здесь :twisted: Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
driver124 1 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2008 Как по мне - социальные сети созданы с поддержкой спецслужб и служат для сбора информации. Как в случае с Google, запоминающем поисковые запросы. Если есть определенная информация - необходимо отслеживать кто ей интересуется. А зная IP вычислить кто ты такой не составляет проблемы. Слишком уж социальными стали эти сети, и если они появились - за ними стоит чей-то интерес. Информация - самый ценный товар, а личная - тем более. Жаль что сейчас пока еще мало кто это понимает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2008 офигеть, щас создам группу почитателей терористов "алькаиды" долго ли я продержусь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZluiSobaka 30 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2008 driver124 Прям глаза мне открыл!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
driver124 1 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2008 офигеть, щас создам группу почитателей терористов "алькаиды" долго ли я продержусь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deniska 5 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2008 походу все там Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pilot86 1 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2008 Аm vkontakte Посилання :pri: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Madyar 15 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2008 Про меня забыли ::: тут был когда-то адрес на страничку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
driver124 1 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2008 Посилання :inv: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
driver124 1 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2008 А как группа называется? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZluiSobaka 30 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2008 driver124 Посилання - адрес группы. Тоже повёлся на провокацию спецслужб? :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
driver124 1 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2008 ZluiSobaka ага Добавился в группу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Joss-21013 1 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2008 Посилання а здесь я нахожусь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах