Перейти до вмісту

Друзі. Прошу вас допомагайте проекту Друк армії. Перемоги і миру вам. Хай щастить. Слава Україні! Apache

Фотографія
* * * * - 7 Голосів

кточтоделает?

• Please log in to reply
70029 replies to this topic

#487272 Emissions

Emissions

В бой идут одни шатуны

• Модераторы
  • 16 539 Повідомлень:
  • Реєстрація 26-листопад 12

Відправлено 28 серпень 2013 - 15:49

Тема для спілкування про що завгодно

3.3використовувати нецензурні вирази (мат, видозмінений мат, їх замінники, і т. п.) в заголовку і тілі послання, в підписі, ніку і в будь-якому іншому місці на форумі (пам'ятайте, повідомлення форуму можуть читати і жінки і діти)

користувачам, які використовують нецензурні вирази, буде відключена можливість відповідати в темах;

3.18політичні обговорення
такі теми (повідомлення) будуть видалені, користувачеві будуть покарані балами за порушення

Повідомлення відредагував apache: 29 вересень 2023 - 20:55

• djurka, RussellWrabs, Devinsciet and 3 others like this

f32248a54d5233b01589e2ceddc90c6f.gif

Это же нафарник! ©ВАНО. In Bass We Trust
ВАЗ 21061 (1986) Emissions [Lina]  ВАЗ 21083 (1989) Emissions

#70021 VETERAN

VETERAN

Член клуба

• Пользователи
  • 7 906 Повідомлень:
  • Реєстрація 24-квітень 09

Відправлено 14 вересень 2024 - 21:16

sun, у вас бензин весь наші дрони повипалювали. Буде ще гірше. Ближче до зими. Ще і електрику вимкнуть. Прутін хотів нас занурити у темряву і холод, а забув про двосторонній рух.

#70022 sun

sun

Одноклубник

• Пользователи
  • 220 Повідомлень:
  • Реєстрація 15-листопад 16

Відправлено 16 вересень 2024 - 20:34

VETERAN, та ні!! то все пропагандос, не вірте. черга не за бензом була, а поруч на дорозі пробка була, так що не можливо було в зп заїхати, а потім назад до дому ваще б не реально. А на заправці нікого  не було, один я з канистрою прибегу-убегу, прибегу-убегу і тд.  ))) 

А ваще дуже вам співчуваю, нажаль блокпости всі закрити, а то б могли б до нас щоб пересидіти... Тримайтися, якось, і ваще у вас Польша поруч, не остров жеж, та  ваще круть))

А ми чо що будемо на хаті дровами грітіся..  не забути б ще димар прочистити :bh: ))

І чо за ми-ви такі, я походу українець, у 21му у навколосвітку на всоєму конику ходив за фоткою на днюху 45років. )), До речи він теж не кацап виходить що)) О то реально драйв був я вам кажу!! Там де ми проскочили вже ніхто не проїде, там армагідець тепер повний :evil:

#70023 VETERAN

VETERAN

Член клуба

• Пользователи
  • 7 906 Повідомлень:

Відправлено 16 вересень 2024 - 21:46

то все пропагандос, не вірте
Та я якогось москалика дивився - тішився, що А95 з'явився, але по 65 фублєй. Заправився і слухав якийсь тріск у моторі, при навалюванні...

могли б до нас щоб пересидіти
Боронь Боже...  :multi:

у вас Польша поруч
Я в курсі - на закупи вискакую зрідка. А можу і політати за океан.

#70024 sun

sun

Одноклубник

• Пользователи
  • 220 Повідомлень:

Відправлено 24 вересень 2024 - 18:03

А95 з'явився, але по 65 фублєй
по 67 заправлявся на Роуте, вродь норм бенз завжди в них..

можу і політати за океан
а я до Азова навить не вибрався за все літо, робота млин, відпустку всім пробачили у цьому році! :(

#70025 VETERAN

VETERAN

Член клуба

• Пользователи
  • 7 906 Повідомлень:

Відправлено 29 вересень 2024 - 20:39

Зайнявся перестановкою акумуляторів. Новий поселився у Міні. З Міні перескочив на жигулика. А з Жигулів - до хати, щоб світити як москалі знову електрику нам попалять. Той, що був вдома, здався за 250грн, при купівлі новенького.  :)

#70026 sun

sun

Одноклубник

• Пользователи
  • 220 Повідомлень:

Відправлено 09 листопад 2024 - 17:52

Сьогодні вперше варив сваркою. Купив собі напівавтомат, буду тепер усе зварювати чи заварювати, як получиться. 

Розпакував той агрегат, підключив, погрався пару годин, такий от шедєвр вийшов: :-)

photo-2024-11-09-18-40-00.jpg

але ж залізки таки зварилися)).  

Найбільш погане що світло в масці вирубається на самому цікавому місці, як в кіно +18, а далі сам здогадуйся що трапляться. От тому і не завжди між залізками попадав.  :bl:  Аде раз таки відчув такий неприривний звук ш-ш-ш-ш, як у справжньої сварки, лише один раз, повторити вже не вийшло. Буду ще вчитись. В планах ворота поварити наступного року. :br:

#70027 VETERAN

VETERAN

Член клуба

• Пользователи
  • 7 906 Повідомлень:

Відправлено 09 листопад 2024 - 20:24

Найбільш погане що світло в масці вирубається на самому цікавому місці
Ну то відрегулюй ту маску, щоб не повністю тушило. 

Щось насрав не дуже - певно недоїдаєш.  :multi:

• sun подобається це

#70028 sun

sun

Одноклубник

• Пользователи
  • 220 Повідомлень:

Відправлено 10 листопад 2024 - 19:45

VETERAN, так, мабуть. Я не погано паяти вмію, мікросхеми ще у школі паяв. Там реально постійний зоровий контроль розплава припою потрібен, а якщо світло тушити, то я паяльником так само наваляю.  Пагано що у всіх відосах зі зваркою тех йде засвітка і крім білої плями нічого не видно що робиться.  Мож ще пошукаю.. 

Ще й ручок якихось понатикали, 100500 варіантів як їх поставити :bw: , млин-блин короч!!! :multi:

п.с.  Ще одне маленьке розчарування було - напруга по селу від мене на 0 не садиться аж зовсім! А ящик між тим 7квт написано.  Як це у сусіда віходить, чим він там варить??? :bn: мож тупо 2 дроти 220 коротить що така світло-музика у всіх)))

#70029 VETERAN

VETERAN

Член клуба

• Пользователи
  • 7 906 Повідомлень:

Відправлено 10 листопад 2024 - 22:59

sun, я також не зварщик і маска у мене найдешевша. Там головна ручка - степінь затемнення. Потім відрегулюй час затримки затемнення, після потухання дуги. Я варю електродами - мені простіше. А з дротом напевно треба вибрати оптимальне співвідношення струму і діаметру дроту. Ну і підібрати швидкість подачі дроту - щоб він подавався зі швидкістю плавлення на шві. Коли дріт подається дуже помало - буде плювати такими ривками. Якщо ще є газ - там силу піддуву і випередження подачі газу перед подачою дроту.

Найкраще було б проконсультуватися з якимось професійним зварником - нехай би випробував то все обладнання і показав, як налаштувати під себе.

• sun подобається це

#70030 Пётр

Пётр

АЦЦКАЯ АНДАТРА

• Пользователи
  • 2 624 Повідомлень:
  • Реєстрація 10-грудень 05

Відправлено 17 листопад 2024 - 13:14

полуавтоматом можливо варити без газу, спец проволокою. Інтервєнт совєтував. дуже цікава хрєнь, сам хочу спробувати. різниця канєчна єсть в якості шову, але якщо руці не з жопи, та взяти якісну проволоку - результат буде ніштяк (наблюдав як сосід по гаражу тестував цю хрєнь)

До речі, шо ви усі живі, здорові, орли? degbeer.gif

• sun подобається це

Куплю:
!!!Передний бампер 2101 СССР (без клыков, new или в отл. сост.)!!!

!!!Водительскую форточку со старым штампом 1974 года!!!

https://www.drive2.r...376151898089/ -ВАЗ 2101 "Осенняя", 1974 г.

0 людей читають цю тему

0 користувачів, 0 гостей, 0 схованих користувачів