Та і на класиці все менше людей їздить..
менше народу білье кисню ))
Я розібрав усю торпеду, буду бороду від 7мки вмастирити. Подобається вона що там багато отворів для пімпочек.) Буде вимикач магнітоли, годинника - купив VST електронний, 2 тумблери регістраторів, протитуманки, ну і ще один, мабуть дхо те що на протитуманках, ще міркую. Аварийка и прикурник на неї теж. Звісно музло туди, і пару малих динамиків. Шкода що від смітника біля ричага доведеться відмовитись, але то таке 
Перенесу двірники на підрульовий - купив 3х ричажний від шестьори, Замість тумблера двірників зліва буде кнопка доп. світлодиодів у фарах- денний замінник ближнього тобто - щоб усі важливі світляки в одній купі були. Ще полку під бардачок купив нащо-то..)) Мабуть фотку зроблю того всього разгрому в тачкє)), ще як раз за тиждень усі залізки поприходять з інтернету.)
І це ще дрібниці - міні варіант, По максимуму ще заміна усіх пружин бо шкребуть вже колеса
, еректрокарлсон до радіатора, клапаночки підтягнути, масло злити, гена вже кілька років чекає.
Звісно постараюся без фанатизму, бо відпустка - це всеж святе, хочаб одна на 2 роки. Минулорічну мені простили (іменно простили, вибачили-звучить якось не так).
Є така мрія влітку до Бердянську згоняти, там був у 2018му, тепер подивлюся що змінилося після вірусу і окупації
Головне чи не зіпсували ту шоколадну асфальтну доріжку по косі!!, як там ціни і т.і