Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

нічого подібного не знайшов, тому створив нову тему.

значиться ситуйовіна така. стоіть в мене на ласточці білоруське гбо.

випускний вентиль на мультиклапані відслужив свое і почав травити газ в багажник.

гбо-шніки відправляють в сад, мол білорусією ніхто зараз не займається, запчастин нема або міняй мультиклапан на євро (а це по мінімуму 500 гриваків)

але знайшов я ось тут" rel="external">Посилання вентиль і маю непереборне бажання замовити і поміняти.

звідси випливає два питання: чи є різниця між впускним і випускним вентилем в біл. мультиклапані, чи може вони однакові?

судячи з всього, треба старий викрутити, а новий вкрутити. чи зможу я це зробити сам (не охота віддавати гбо-шнікам соточку за прості тєлодвіженія) чи там треба мати спец кваліфікацію? (про правила безпеки при спусканні залишків газу з балона я вкурсі)

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
Мультиклапан можно найти и за 200 грн., а поменять самому.

я знаю. мене цікавить питання по заміні саме вентиля а не цілого мультиклапана

Поділитися повідомленням

Если пустил газ в багажник, то у тебя накрылись 2 уплотнительных кольца в вентиле. Их надо поменять ничего сложного в этом нет- главное чтобы газа в балоне небыло. Кольца могут быть у газовщиков, иле в ремкомплекте к Новогрудскому редуктору Посилання

Вентиля на вход газа и на выход разные. Если будеш заказывать- учти в этой конторе Оплата и доставка товара Сумма заказа в интернет-магазине должна составлять не менее 80,00 гривен!

Сам заказывал у них комплектующие сделали всё оперативно.

И ещё на уплотнение самого вентиля должна идти резинка, на фото у них её нет, надо звонить и уточнять.

Поділитися повідомленням

kisa_jr, базарив з той канторой. за для обного клапана заказувати шо небуть на сумму немає сенсу.

буду шукати подібні кольца.

дякую за консультацію.

Поділитися повідомленням

не такий страшний чорт як його малюють. при відкручуванні випускного вентиля спрацьовує клапан в мультіку і газ спускати з балона навіть не треба. кольца такі не знайшов, під одне була підмотана нитка, друге вирубане з зіловської камери. політ нормальний.

Поділитися повідомленням

Насколько я знаю, в беларусском мультиклапане скороссного кланана нет- хотя кто его знает.

Поділитися повідомленням

Да. Он самый -Белорус. Но чтобы в те далёкие времена на него спроэктировали скоростной клапан- для меня это шокирующая новость. У меня тоже такой стоит. Может у тебя небыло газа когда ты его откручивал! Скоросные клапана итальяшки начали делать не так давно.

Поділитися повідомленням

був газ 100%. я почав викручувати вентиль, шоб спустити газ. а воно "щолк" і закрилось як пішов більший напор. після того я ще пів-дня їздив на газу не заправляючись.

Поділитися повідомленням

Большое спасибо за детальное разьеснение. Будет возможность и на своём проверю данную функцию- хотя есть желание поставить тороид вместо запаски.

Поділитися повідомленням

а ти повний балон заправляв колись? ну тіпа, вставив пістолет і "мені до повного". тоді спрацьовує отсєкатєль. мені здається шо це і є той самий клапан.

Поділитися повідомленням

Это два разных клапана должно быть. Отсечка работает по входной магистрали и закрывается поплавком который показывает уровень газа. На некоторых форумах читал, что момент отсечки подбирается подгибанием поплавка. А скоростной клапан должен стоять на выходной магистрали.

У меня 55л баллон но полного баллон не заливал. От 40л до 45л начинается писк, скрежет, вой (специфические звуки) возможно начинается отсечка по уровню- дальше не продолжал, денег не было.

To DerSieger: А ты до отсечки заправлял? Если да, то с какого объёма она началась и на каком объёме полностью закрыла?

Поділитися повідомленням

Это два разных клапана должно быть

да, різні. це я шось не додумав.

А ты до отсечки заправлял? Если да, то с какого объёма она началась и на каком объёме полностью закрыла?

заправляв. тільки без потусторонніх звуків і проміжків. просто "чпок" перекрило і все.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз