USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2011 Я к сожалению врят ли помогу, по времени просто не получеться... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Funky 1 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2011 я с борщаги) вазик 21013 темно-синий...правда сейчас варится-красится))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2011 Судя по всему в этом году уже получеться встретиться только на клубной встрече. Подтягивайтесь в Порутчик в среду, народ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2011 а чего борщаговка спит? чего не приехали на встречу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
МарКиев 1 Скарга Опубліковано: 3 січня 2012 Пой Борщаговка, пой моя сладкая..))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 4 січня 2012 МарКиев, Где именно обитаешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
МарКиев 1 Скарга Опубліковано: 9 січня 2012 б-р Лепсе, зачастую провожу время возле Лейпцига ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vovik2101 1 Скарга Опубліковано: 11 січня 2012 Всем привет я тоже на борщаговке обитаюсь, так когда мини встреча будет ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 11 січня 2012 Да я вот думаю, может третью шо ль среду сделать днем борщаговки Если народ будет когнечно собираться... а что, получаеться вторая и последняя заняты, первая - вечно начало месяца геморное, а третья будет в самый раз. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 11 січня 2012 Вам классно,а Оболони чего то не видно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 11 січня 2012 Дык понимаешь, борщаговки тоже на самом деле больше, просто не все пишут и не все горят идеей о встрече... Вот посмотрим сколько народу получиться собрать... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 11 січня 2012 Будем надеятся что соберется не меньше предновогодней встреси в Поричике! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 11 січня 2012 Да, было класно, по мне было видно наверно на фотке последней а теперь елочка":multi: Надо будет заодно визиток набрать у кого то, так сказать пропогандировать вступление в полноценные члены Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 11 січня 2012 Визитки у Ирки должны быть,Сурик вроди говорил!А лутче у Романа спроси,он точно знает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 11 січня 2012 Хорошо денег собрал в начале, пока еще трезвый был слегка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 11 січня 2012 Ха ну да. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 11 січня 2012 Та надо ж за ними еще выбраться... до того пока организуеться встреча борщаги Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ПРОХОЖИЙ 19 Скарга Опубліковано: 12 січня 2012 Таки прикольно!обитаю возле колибриса... Cypuk_UA, Лучше ты к нам!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RED13 6 Скарга Опубліковано: 12 січня 2012 а я живу рядом с борщагой)на вишневом) ЗЫ зато на сосниных типа учусь ....в 3й бурсе)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 13 січня 2012 Славный город Вишневое.. как то хотел туда перебраться... это рукой подать относительно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RED13 6 Скарга Опубліковано: 13 січня 2012 USSRMoto, та-да)городок ниче так.....ток реально хватает дебилов...хотя где их нет?)))везде найдутся) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 13 січня 2012 их везде полно... за то вроде наркоманов повыводили... ну лет 5 тому назад или 7 не наблюдал уже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RED13 6 Скарга Опубліковано: 13 січня 2012 нууу...у нас планокуров как грязи!сегодня рейд был!мя шмонали))))а раньше года 2 назад шприцы по подьезду валялись((((((хоть ето прикратилось!слава Богу.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Руслан 2102 1 Скарга Опубліковано: 19 січня 2012 Я с Борщаговки !!!!!!!!!!!!!!!!Привет все Обитаю на колибрисе Ваз2102 но к сажелению ласточка сломана !!!!! Ребята сделаю машину буду с вами!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:az::az::az: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 19 січня 2012 Руслан 2102, привет! я возле 31й школы. Не далеко. Коль че надо будет - обращайся, постараюсь помоч. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах