Davyd 5 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2011 В срочном порядке мне нужны следующие данные по вашим игрокам: 1. ФИО застрахованного 2. Дата рождения 3. Адрес проживания 4. Идентификационный код 5. ФИО лица, которому будет выплачена страховка, в случае, не дай Бог, летального исхода (ВЫГОДОНАБУВАЧ) - адрес выгодонабувача - дата рождения выгодонабувача Это все нужно просто списком по каждой команде. СРОЧНО!!! Возьмите обзвоните команду и заполните табличку. Скан-копий не нужно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Britisher 1 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2011 В личке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voditel 1 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2011 В личке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
And_rey 1 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2011 (змінено) в личке Змінено 9 листопада 2011 користувачем And_rey Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2011 в личке а чё это только для летального исхода??? а если травма на поле? оплачивается лечение, медикаменты? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Britisher 1 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2011 Та да, написал так написал. А если просто травма? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2011 ОТПИШУСЬ ВЕЧЕРОМ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2011 ОТПИШУСЬ ВЕЧЕРОМ Вечером уже надо Реду отправлять, а я только до 7 могу! Так что энергичней! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2011 в личке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2011 Игорь! Ты где пропал? Давай инфу! И Евгений тоже! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2011 Игорь! Ты где пропал? Давай инфу! И Евгений тоже! я тебе вчера в личку сбросил! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2011 Игорь, такой взрослый а обманываешь! В личке пишется время и дата входящего письма. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2011 Игорь, такой взрослый а обманываешь! В личке пишется время и дата входящего письма. Андрюха, соберись! Внимательней смотри почту, сегодня я повторил!....и вообще - хорош бухать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jekan41k 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2011 отправил заказным письмом в личку. отпишись что получил) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2011 отправил заказным письмом в личку. отпишись что получил) получил. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2011 Что за срань? Клуб деньгами сбрасываеться! А вы лицом счелкаете! А ну быстро скинули мне деньги на Приват карту! Из команды дали деньги только Игорь, Вася и Дима! А остальные что? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jekan41k 1 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2011 тишина то какая )) ... "Привет! -Привет))) а денег - НЕТ!", х\ф "теория запоя" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2012 Вопрос о клубном спортивном костюме. Было принято решение купить. Предлагаю такой вариант. Проголосуем. Цена вопроса - 410 грн. Без скидки. Думаю в 300-350 грн. впишемся. Проголосуем и отписываемся. Детали: Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jekan41k 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2012 !ЗА! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2012 1. За ! 2. Нэма грошей ! 3. И черный - это не наши цвета. Или будем "на разогреве" у Митсыков ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bossyak 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2012 Я За! Андрей, узнай насчет другого цвета! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дубчик 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2012 у меня с деньгами сейчас не густо...я пас Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2012 за, только цвет другой бы! например - черные брюки и красный реглан Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZoRoM 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2012 я тоже пас... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2012 [color="Red">Я не спрашиваю за или против. Я говорю что выбрать нужно цветовую гамму! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах