Andrey2105Odessa 6 Скарга Опубліковано: 5 червня 2017 Ну двое, это уже не один! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vintyara 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2017 И я есть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 5 червня 2017 А у нас летом какие то авто выставки в этом году будут, никто не в курсе? * * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrey2105Odessa 6 Скарга Опубліковано: 5 червня 2017 неа, интересно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 5 червня 2017 Интересно, если соберу свое корыто, возьмут?))) я всю жизнь мечтал попасть в качестве участника, в этом году думаю был бы шанс даже...) * * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vintyara 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2017 что за корыто ? есть на драйве ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 5 червня 2017 @vintyara, а ты шо не местный?) как бы и тут есть борт и на драйве тож есть, да) http://vaz2101.com/index.php?/topic/14580-vaz-21011-by-sj-makar/ https://www.drive2.ru/r/lada/288230376152053754/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vintyara 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2017 Форумы изживают себя На драйве удобнее слдеить/вести дневник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 5 червня 2017 @vintyara, та просто я достаточно давно на форумах, мне привычно) 2 blade2008 та yurecgod відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vintyara 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2017 Да, но кроме тебя тут никого нет :D по крайне мере в этой теме Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 5 червня 2017 та печально что все разбежались, ветка наша померла полностью... а я помню еще как собирались на Куликовом... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 6 червня 2017 та печально что все разбежались, ветка наша померла полностью... а я помню еще как собирались на Куликовом... Крымская тот же случай.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 6 червня 2017 Та, вон в Киеве сколько людей, и то сходку никак не организуем. Везде затишье... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 6 червня 2017 Старыми пердунами стали...не можем задницу оторвать 1 blade2008 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 7 червня 2017 У нас кого знал с клуба, пора продавались давно, жигэльме нету уже... * * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vae_victis 6 Скарга Опубліковано: 8 червня 2017 Санька я тут ещё есть ..Только реже захожу на форум..А на неделе к вам заезжал к Жеке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrey2105Odessa 6 Скарга Опубліковано: 8 червня 2017 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 8 червня 2017 Санька я тут ещё есть ..Только реже захожу на форум..А на неделе к вам заезжал к ЖекеШо ты там у него делал?) * * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vae_victis 6 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2017 Шо ты там у него делал? Тормозуха погнала с левого переднего колеса,болт на шланге слизался не мог затянуть..С кучурган без тормозов почти приехал а в город стрёмно было заезжать,заехал к Жеке попросил болт..Поменял на месте и поехал домой дальше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах