LETCHIK21011 1 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2012 Zakoxanuy,600 грн. ето одно задне крыло,350 грн. дно багажника,350грн. задний аланжерон. а если тебе интересна цена на кпот то вроде в раене 450 грн.!! примерно через месяц появятся деньги и роботы возобновлятся))))да и хооолодно шото делать в гараже)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vitalik06978 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2012 да машинка хорошо убита.Удачи и терпения в востановлении. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2012 да... днище все в вентиляции. Но нечего, удачи в ремонтных барикадах! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LETCHIK21011 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2012 (змінено) vitalik06978, USSRMoto,предыдущий владелец нецинил машину!!а я ее буду любить)))зделаю...вопрос токо во времени и в деньгах)) Змінено 9 лютого 2012 користувачем LETCHIK21011 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LETCHIK21011 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2012 (змінено) И так с приходом тепла продолжились роботи по востановлению... пока как то так))) Змінено 22 квітня 2012 користувачем LETCHIK21011 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DENIS_BER 92 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2012 А еще будете тянуть задок? Чет мне кажется что недотянули до конца. Хотя новое железо покажет. А так, молодец! Продолжай в том же духе. Мне даже длинное крыло на этой конкретно машине больше нравится чем короткое ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
eks3m 79 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2012 LETCHIK21011, смотрю вы с папой уже много чего сделали, с момента когда я ее видел... Длинное крыло реально лучше смотрится... А что там с копеечкой? На нее пока забили, или ждете денежных вливаний? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LETCHIK21011 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2012 eks3m,Копейка просто ждет своей очереди))) DENIS_BER,дв еще будем тянуть ,еще аланжерон срезать,там будет видно....)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LETCHIK21011 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2012 итак робота потихоньку движется,пару новых фото! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LETCHIK21011 1 Скарга Опубліковано: 30 липня 2012 (змінено) нету времени описывать весь процесс но финальное фото представлю вашему вниманию)) <!--copy and paste--> <!--copy and paste--> Змінено 30 липня 2012 користувачем LETCHIK21011 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
eks3m 79 Скарга Опубліковано: 30 липня 2012 LETCHIK21011, привет! Что-то не видно финальных фоток... Может перезалей?... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 30 липня 2012 Ага, и я не вижу фоток, но очень хотелось бы... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Abbat26 27 Скарга Опубліковано: 30 липня 2012 Вот вам фотки Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
eks3m 79 Скарга Опубліковано: 30 липня 2012 Теперь видно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 31 липня 2012 Немного видно зазор между крылом и багажником возле левого фонаря Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
eks3m 79 Скарга Опубліковано: 31 липня 2012 LETCHIK21011, щетку будешь ставить на крышку багажника или нет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LETCHIK21011 1 Скарга Опубліковано: 31 липня 2012 eks3m, да буду,нада заглянуть на розборочку и прикупить моторчик!а воопще если чесно я понял что моя копейка мне намного ближе и меня больше тянет к ней!!)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 31 липня 2012 LETCHIK21011, аминь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
eks3m 79 Скарга Опубліковано: 31 липня 2012 LETCHIK21011, тогда доводи копку до ума... P.S. Молдинги ждут до сих пор тебя)))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LETCHIK21011 1 Скарга Опубліковано: 31 липня 2012 eks3m, а копа якраз від сьогодні в процесі)))щя закіну в ту тему пару фото) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexdoc 13 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2012 LETCHIK21011, какой расход у нее в среднем? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DENIS_BER 92 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2012 что-то мне подсказывает, что литров 7.5-8 средний, а так 6-6.5 трасса и 9.5-10 город ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LETCHIK21011 1 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2012 alexdoc, щяс на ней ездит папа,и я немогу сказать точно (незамерял) ,примерно 8-9 ,потому что там все требует регулировки и клапана и карбюратор,если все будет на мази то должно быть как написал DENIS_BER !! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexdoc 13 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2012 примерно 8-9 Регулировками ты там особо ничего не изменишь. Проглот еще тот. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DENIS_BER 92 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2012 Ну если 8-9 это город, то это очень даже хорошо. У меня летом ниже 9-ти не бывает, зимой 10-11 режим чистого города, на трассе расход и летом и зимой примерно одинаков. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах