ECLIPSE 14 Скарга Опубліковано: 22 січня 2012 Или можна как то не разбирая салон обойтись так говоря малыми жертвами Конечно ничего разбирать не нужно, предварительно чистишь коврики от грязи, и распыляешь, эта штука вроде бы без цветная, и похожа на полироль, при распылении на других частях салона следов не оставляет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kartas 22 Скарга Опубліковано: 22 січня 2012 Приветствую! Хороша машинка и хозяин! Хотелось бы увидеть фото подкапотного. Удачи с машинкой! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alter Ego 1 Скарга Опубліковано: 22 січня 2012 Конечно ничего разбирать не нужно, предварительно чистишь коврики от грязи, и распыляешь, эта штука вроде бы без цветная, и похожа на полироль, при распылении на других частях салона следов не оставляет. А долго сохнет?Думаю по теплу тогда заняться.а то сколько не мою не могу добиться такого идеала как у тебя Приветствую! Хороша машинка и хозяин! Хотелось бы увидеть фото подкапотного. Удачи с машинкой! Привет)Благодарю за хорошие слова) Хорошо скоро напишу о подкапотке) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ECLIPSE 14 Скарга Опубліковано: 22 січня 2012 А долго сохнет? Сохнет не долго, практически - сразу, ну разве что придётся чуть подождать, после распыления в салоне образуется небольшой туман , чтобы не дышать этой гадостью, на минут 10 двери оставить открытыми, он осядет и можно ехать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrew 59 Скарга Опубліковано: 22 січня 2012 (змінено) ECLIPSE, то есть губкой размазывать не нужно?А торпеду им можно полирнуть? По сабжу, красивая машинка!Радует, что осталось большинство стоковых деталей. Молодец хозяин, так держать! Змінено 22 січня 2012 користувачем Andrew Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ECLIPSE 14 Скарга Опубліковано: 22 січня 2012 то есть губкой размазывать не нужно? Конечно нет А торпеду им можно полирнуть? Не знаю, не пробовал, торпеду и сидения другой полиролью натираю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 22 січня 2012 Красил с балончика обычной польской краской(по металлу)- эффект-новые коврики(как не странно-резина хорошо краску держит-5лет-как новые!),правда коврики у меня не заводские(там линолеум)а типа-тазик под ноги,но думаю под ногами полироль- это лишнее(посмотрите сейчас(зимой) на свои коврики..-какая там полироль?-грязь одна!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ECLIPSE 14 Скарга Опубліковано: 22 січня 2012 под ногами полироль- это лишнее(посмотрите сейчас(зимой) на свои коврики..-какая там полироль?-грязь одна!) Странный ты человек, кто же об салонный ковёр ноги вытирает , для этого существуют специальные коврики для грязи, которые удобно снимать, вытрушивать и мыть, а салонный ковёр остаётся при этом чистый. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alter Ego 1 Скарга Опубліковано: 22 січня 2012 ECLIPSE, то есть губкой размазывать не нужно?А торпеду им можно полирнуть?По сабжу, красивая машинка!Радует, что осталось большинство стоковых деталей. Молодец хозяин, так держать! Спасибо стараюсь) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alter Ego 1 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2012 Ну що ж,як і обіцяв історія того,як я "чаклував" над підкапоткою звичайно нічого такого уж дуже нового чи сенсаційного я напевно не зробив але всеж маємо що маємо) Ще коли на машині їздив мій дідусь чи батько мені якось не подобався той безлад,щоб був під капотом десь років у 15 я побачив 21011 знайомого вона була у нього після ремонту і була,як новенька підкапотка не була винятков і от побачивши таку чистоту у мене вже тоді почали народжуватися думки,що потрібно так і у себе зробити.Ну починалося все с простого навіть смішного я протирав кришку клпапнаннів і каструлю тряпкою.Потім я натрапив на цю картинку і зрозумів саме так я і х і Зрозумів,що ось те що потрібно. І тут авто перейшло в мої руки. На той час я вже дещо встиг зробити тож фотки не покажуть все те що було було Ну і понеслось відмивав я все ціло задопомогою безнину і щітки для фарбування парканів.Ну і звичайно нікуди без ганчріки. ось декілька "делікатних" фото так воно все і відмивалося не все відазу було бажання повністю зняти двигуна але поки воно так і залишилось бажанням. Час від часу я деякі деталі намагався полірувати ось моя перша спроба і перва деталь Потім була каструля.Спочатку її відмив погрунтував і пофарбував.А кришку відполірував і зробив "Ладью" і наклеяв її. В результаті всіх цих маніпуляцій вийшла така каструлю потім були сигнали які аж ніяк не радували своїм виглядом Ну нічого нового я з ними не зробив відмив і пофарбував. Результат на цьому фото.З такою підкапоткою я і проїздив зимі весну. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kontinental 174 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2012 Красиво, но слегка наляписто!! Сделай под капотом в черно-красных тонах, будет обалденно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alter Ego 1 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2012 Потім прийшло літо і я розібрав машину для обробки салону.І користуючись тим,що я на ній всеодно не їзжуу.Я зняв капот і більш ретельно відмивав підкапотку підготувавши її для покраски так само я і капот була на ньому маленька проблема і він випадав із коліру. Потім я погрунтував і пофарбував "проблемні" місця і капот. Потім пішли деталі такі як не знаю як його правильно назвати тримач для бачка омивателя.також пластини які тримають разширительний бачок їх я відполірував і покрив лаком. Ну і те що отримав після цих всіх дій Красиво, но слегка наляписто!!Сделай под капотом в черно-красных тонах, будет обалденно! Наляписто потому что еще не до конца все сделал что хотелось бы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах