DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2015 Хз ,другу на Ауди В3 80 за 30 минут все идеально отстроили и уже как полтора года нетривожит,хотя там тоже карб всяким мудьем електрическим связан. Может в Ауди система попроще. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2015 DIMON-72, что там у тебя, стромберг? С б3 не сравнивай, там примитивниый пирбург 2е, который перебираается на колене, и ремкомплект около 500 грн стоит, хотя из него всегда нужна только одна деталь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2015 Дмитрий $, Дима... ты меня игноришь? Вчера звонил, ты трубку не брал. Я сальник на хонду жду... я его все нет и нет... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2015 HDRinge, ща наберу 1 HDRinge відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2015 все ровно, парешали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2015 Дмитрий $, Stromberg 175. Да в А б3 там и визуально под капотом шматья менше чем в s124 ,и електроники тоже проще Управление стромбергом + на всей этой хрени еще газ подключен. Короче в городе поговорить нескем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2015 Спасибо, Сане, в очередной раз, за доставку ништяков с пункта А в пункт В, и приятную компанию! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2015 Спасибо НуХай,Солекс,Дима за помощь в своем роде. Спасибо Саня за помощь с пуликом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2015 Срочно нужен скутер типа Хонда Дио,в НЕубитом состоянии,ценой до 4000 грн. Если есть варианты-в личку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2015 vegas, на олх пару вариантов встречал недавно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2015 олх мониторю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2015 vegas, Яву бери Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2015 Ява конечно весчь НО дешевле ездить машиной на пропане,чем Явой на бензине А мне нужно ездить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2015 Теперь мне нужен мотошлем,чем дешевле-тем лучше Может есть у кого? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2015 vegas, что купил? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2015 мапет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
preodol 3 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2015 Дорогие одноклубники! Где можно проверить и сделать тормозную систему на ВАЗ-2101 в Чернигове! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2015 preodol, Практически на любом адекватном СТО города Че, ведь нечего сложного там нет. Или тебе нужно СТО с рекомендацыями? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2015 preodol, проверить можно у меня на стенде(не реклама), а там видно будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
preodol 3 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2015 preodol, Практически на любом адекватном СТО города Че, ведь нечего сложного там нет. Или тебе нужно СТО с рекомендацыями? Мне нужно машину, которая 10 лет стояла в гараже, перегнать в Одессу, а явок и адресов в Чернигове не знаю, вот заранее и узнаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2015 Парни, нужно лобовое стекло 2101-07, рассмотрю все варианты, 093-З7-1З-455 Игорь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kim 1 Скарга Опубліковано: 24 травня 2015 Всем доброго времени суток) нуждаюсь в такой запчасти (Кожух защитный переднего тормоза лев. ВАЗ 2101-2107, 21010-3501147) мож у кого валяется? б/у или новый без разницы главное чтоб норм состояние Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 Товарищи, кто поможет мышеловкой и/или крысиным ядом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 26 червня 2015 Контакты разборок по Чернигову кроме Сергея на подусовке есть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 17 липня 2015 Огромнешее спасибо Сане за помощь с ремонтом! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах