Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2019 Всем Привет показывает чуть ли не на 60гр . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2019 Всем ПриветВітаю з воскресінням на форумі! Ну еще лакмусовая бумага, но у меня нету.Я ж вроді висилав тобі таке - для перевірки ґрунту на кислість - така пластикова баночка з папірчиками. Вислати ще? 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2019 Вітаю з воскресінням на форумі! Дякую за пIдтримку Я ж вроді висилав тобі таке - для перевірки ґрунту на кислість - така пластикова баночка з папірчиками. Вислати ще? Чесно може й було, але не памятаю Здаеться точно не було, я б таку рIч запамятав точно. Я такi речi подарунки вIд ДрузIв зберiгаю на окремIй поличцi, там нема. Хiба надумаеш колись подихати свiжим повiтрям вiд нiчого робити до вiддiлення Укрпошти, а по iншому не треба---прокататися до НП--шкурка вичинки не вартуватиме. У всякому випадку дякую за пропозицIю допомоги Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 9 липня 2020 Появилась новая фигня в проводке. Бывает после ночной стоянки трещит реле стартера а машина не заводтся. Подозреаю шо где-то утечка тока. Вопрос к знатокам--возможно ли с помощью дешового китайского приборчика промерять утечку на обездвиженной машине? Надеюсь Друзья, Вы поняли о чем я, потому шо я страшный тупорылий в проводках, пожалуйста прокомментируйте если можете помочь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 липня 2020 да, можно 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 9 липня 2020 @Emissions, Я понимаю так. Нужно поставить щупы прибора на + и на минус, потом отключить *массу*, потом аккуратно снять +-вую клемму не дотрагиваясь щупа прибора дабы избежать скачка напряжения дабы не спалить прибор? ООО, за что мне это наказание Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 липня 2020 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 9 липня 2020 Я пересматриваю это видео очень много раз....У меня текут слёзы, мне скоро будет 48 лет. Считаю Величайшим Пилотом Ф-1. Даже посмею сравнить с собой, но только на мотоцикле с пьяну Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 10 липня 2020 Подозреаю шо где-то утечка из всех кто ко мне обращался с утечкой в 90% это был неисправный реле-регулятор генератора в одного было сломано РС702, отламалась пластинка внутри и коротила, выгорал предохранитель, он поставил туда мощный, в итоге почти выплавился провод и сгорел замок зажигания, он бы и дальше ездил так ключ в замке перестал проворачиватся..... Р.С.если ток утечки большой то тестер прикажет долго жить, у меня так было сгорел, но там сам виноват - при снятии клемы с акб она искрила, можно было сразу догадатся что слишком большой ток утечки(было КЗ в таблетке на генераторе) 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 14 липня 2020 Как выяснилось сдох акумулятор, утечки нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2020 Поремонтировал наконец то водительскую сидушку по человечески, а именно поварил нижний каркас--посрезал все сопли шо когда то кем то были наварены, все повыгинал--выровнял и сделал заново с усилителями, пришлось разобрать полностью и даже отсоединять спинку, также заменил так называемую гребенку--теперь все регулируется как надо, к сожалению не получилось сделать фото. Единственно шо плохо, заводская шкура порядком порвана, но два чехла сверху пока решают этот вопрос. Также заменил ремень генератора и сганял на шиномонтаж заклеил два колеса (160грн с балансировкой). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2020 Поремонтировал наконец то водительскую сидушкуНевже аж так поправився, що крісло не витримало? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2020 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2020 тре переходити на щось бIльш дiетичнеЯ від шашлика худну - от з'їм всього пів кіло, а до ранку кілограм долой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2020 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2020 ставити шайбу зi зменшеним отвором,Навпаки - розширювач - може більше вдасться скинути. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2020 з'їм всього пів кіло, а до ранку кілограм долойДаремний перевод продукту. Тре у вихIдний отвIр ставити шайбу зi зменшеним отвором, а то так нiяких грошей не вистачить прогодуватися Я конечно извиняюсь что вмешиваюсь в столь деликатный разговор, но может вы на личные темы где-то в другом месте пообщаетесь? 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах