Gmek 6 Скарга Опубліковано: 4 червня 2008 Ребята! А кто хочет на рыбалку? Может скооперируемся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GAZ77 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2008 Я б поехал но я в Донецке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 5 червня 2008 Ндя... Я смотрю желающих хоть отбавляй. Неужели никто не хочет на природу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2008 Люди! Ну че неужели никто не хочет на природу??? Лето ж заканчивается! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LENNIN 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2008 я хочу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2008 Ну так можно )))) Тока уже наверное клева не будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LENNIN 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2008 смотря с чем поехать :D . клево будет полюбому Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2008 Ну как-то решим Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LENNIN 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2008 главное не забыть удочки, как обычно :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sash 2 Скарга Опубліковано: 28 березня 2010 эххх....ща бы да на рыбалочку... с водочкой...с шашлычком...с девочками... LENNIN прав!!!главное удочки не забыть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ribel 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2010 я б покатил бы с удовольствием! Можно подумать... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sash 2 Скарга Опубліковано: 28 березня 2010 ribel сейчас еще холодно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gl0bus 1 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2010 Кто знает нормальные места, чтоб либо бесплатно, либо не слишком дорого но чтоб клев был , может подскажете, где? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2010 gl0bus, это из разряда бесплатный сыр только в мышеловке... А вообще хороший клев на военведовском ставке... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ribel 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2010 надо на азове порыбачить, говорят классно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mig84 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2010 (змінено) А давайте порыбалим, кому что нравиться: спиннинг, мах, матч, фидер?... Может кто места подскажет? Змінено 11 квітня 2010 користувачем mig84 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ribel 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2010 та я только удочкой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2010 И я только стаканчиком и прозрачной умею рыбалить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mig84 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2010 Да, со стаканчиком тоже ниче, но как то не спортивно))) Главное не перебрать))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sire Miroslav 1 Скарга Опубліковано: 2 травня 2010 А с ночевкой было бы веселее =) На Печенежское водохранилище можно поехать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ribel 1 Скарга Опубліковано: 2 травня 2010 Если с ночевкой, то уже на азов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 2 травня 2010 Если с ночевкой, то уже на азов Это хорошо, но по бензину дорого... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Navstar 27 Скарга Опубліковано: 2 травня 2010 Случай-чего готов быть трезвым рыбаком и водителем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Navstar 27 Скарга Опубліковано: 11 червня 2010 так как на счет рыбалки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ribel 1 Скарга Опубліковано: 11 червня 2010 не вопрос))):bp::bp: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах