Chepa 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2008 Помогите найти програмку которая расчитывает обороты призаданной скорости и коробки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 4 червня 2008 не программка а просто расчет: Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tuner 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2008 и на картюнинге есть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Chepa 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2008 RusLi Не смог скачать выдает ошибку может еще где то можно найти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Chepa 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2008 может у кого есть живьем если не тяжело пришлите пожалуйста Chepa8383@mail.ru Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 5 червня 2008 Chepa вечером скину Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
habatun 13 Скарга Опубліковано: 5 червня 2008 Chepa Смотри почту. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Chepa 1 Скарга Опубліковано: 6 червня 2008 СПАСИБО ПОЛУЧИЛ ТОЛЬКО ПОКА НЕ ПОНЯЛ КАК РАССЧИТЫВАТЬ :puppy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 12 червня 2008 не программка а просто расчет: Посилання Чето я ни хрена в том расчете не понял. Кого интересует нормальная прога - стучите в аську. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Тарас 1 Скарга Опубліковано: 13 червня 2008 Народ, якщо не важко, скиньте і мені на мило цей розрахунок Taras.korneckuj@mail.ru Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
habatun 13 Скарга Опубліковано: 13 червня 2008 Тарас Лови! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Chepa 1 Скарга Опубліковано: 13 червня 2008 Дмитрий $ если не тяжело скинь пожалуйста Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MasterGray 1 Скарга Опубліковано: 18 липня 2008 Довольно таки понятно все. В шапке написан редуктор и коробка, далее обороты. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 19 липня 2008 Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DrCannabis 1 Скарга Опубліковано: 28 липня 2008 не программка а просто расчет: Посилання Чето я ни хрена в том расчете не понял. Кого интересует нормальная прога - стучите в аську. меня интересует, а инфостор забанен на ворке :o если не сложно мне на мыльце кинуть т.к. буду расчитывать на компе без Нета :silly: dr.cannabis2@gmail.com заранее сенкс :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DrCannabis 1 Скарга Опубліковано: 28 липня 2008 Chepaвечером скину и мне прожку тоже :oops: dr.cannabis2@gmail.com Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах