Перейти до публікації
CheZZ

Ваз 2101 "Морква" by CheZZ

Рекомендовані повідомлення

тоді можна було б морду трохи підняти, просто коли рівно сидить виглядає якось краще:) Еле це дрібниці..

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
KitSok, знайомий мав занижену і вирівняну, то казав навпаки, щоб зад був трошки задертий, гарніше дивиться. Та фота не дуже вдала))

Поділитися повідомленням

знайомий мав занижену і вирівняну, то казав навпаки, щоб зад був трошки задертий, гарніше дивиться

Підтримую, я от зараз поміняв пружини, то передні маловато обрізав, якщо по порогу міряти то зад више на 2 см, а візуально нижче, буду ще перед підрізати.

Поділитися повідомленням

сьогодні взяли ось такий пристрій

Зображення

і підкатали задні арки, в результаті задні колеса вже не труть, що тішить;)

Поділитися повідомленням

хорошое дополнение) тоже бы сделал, но неохота потом все перекрашывать...

Поділитися повідомленням

вся фішка в тому, що у мому випадку, я закатав внутрішню кромку заднього крила, так що ззовні нічого і не видно, але це дало мені по якихось 10 мм просвіту з кожного боку, і як показав тест-драйв при нагрузці і різких перепадах дороги, гума не чіпляє об арки, ось так))

Поділитися повідомленням

цього тижня продовжую воювати з двигуном: дякую за допомогу одноклубнику, Bratik, за виставлення ХХ, запалювання і регулювання клапанів, як виявилосьдва з них, вроді, не відкривались як слід, що і спричинило нерівну роботу двигуна. Сьогодні замінив свічі на Denso №2 вроді, для безконтактного, високовольтні провода Tesla, ремінь генератора bosch, також далі мордуюсь з датчиком рівня пального, але той самий Bratik підсказав як зробити - завтра поставлю і побачу чи працює

Поділитися повідомленням

Bratik підсказав як зробити - завтра поставлю і побачу чи працює

що Bratik придумав ? бо мій датчик теж зводить мене з розуму. цікаво послухати думку.

по стабу не зрозуміло як ти підвішував міст. + підвішував ремнями генератора ?

п.с. Машинка дуже зачотна.

Поділитися повідомленням

+ підвішував ремнями генератора ?

цього щось не зрозумів

Трохи піднімем тему, авто виїжджає по вихідним на прогулянку, особливо нічого вже й робити в ній:bk:

недавно був перебраний кардан, а саме замінено фланець муфти, сама еластична муфта і хрестовини.

Сьогодні машинку переобули на зиму: 14 6 ж ет 43, диски фіат, гума 185 55 зима з бортиком захисним, низький профіль:bm:

Місцями арки були додатково оброблені герметиком кузовним для профілактики

Зображення

Зображення

Поділитися повідомленням

цього щось не зрозумів

читаючи тут форум, декілька разів зустрічав дописи про підвішування моста, але так і не втямив як. дехто пише, що ланцюгом підвішує, а дехто ременями генератора. от і стало цікаво що ти робив. і як взагалі ? :bm:

Поділитися повідомленням

_KIT_, стабілізатором до реактивних тяг, мені принаймі цього достатньо

Поділитися повідомленням

а вони мені подобаються і стали без проблем.

Зображення" rel="external">ПосиланняЗображення" rel="external">Посилання

Змінено користувачем CheZZ

Поділитися повідомленням

крута тачка!!!!!

бачив тебе десь рік назад, на драйві, на лав клабі шукав ніяк не міг найти, і нарешті найшов.

тоді так круто по об'їзній їхали за машин 10 і здалось що занижена, а як ближче під'їхали я рот відкрив і дивився. зачьотно так помаленько майже по узбіччі котився!

Поділитися повідомленням

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.