Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2012 Так шарові недавно міняли , приїжай продіагностую ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KitSok 1 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2012 тоді можна було б морду трохи підняти, просто коли рівно сидить виглядає якось краще Еле це дрібниці.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2012 KitSok, знайомий мав занижену і вирівняну, то казав навпаки, щоб зад був трошки задертий, гарніше дивиться. Та фота не дуже вдала)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sample 2 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2012 Классно машнка смотриться. Молодец! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Taruk 1 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2012 знайомий мав занижену і вирівняну, то казав навпаки, щоб зад був трошки задертий, гарніше дивиться Підтримую, я от зараз поміняв пружини, то передні маловато обрізав, якщо по порогу міряти то зад више на 2 см, а візуально нижче, буду ще перед підрізати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2012 сьогодні взяли ось такий пристрій і підкатали задні арки, в результаті задні колеса вже не труть, що тішить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Taruk 1 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2012 Хороший пристрій)))) головне рівно вийшло і акуратно мабуть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2012 Приспособа круть! нашел бы ее до покраски сам бы раскатал себе! Ждем фото! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KitSok 1 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2012 хорошое дополнение) тоже бы сделал, но неохота потом все перекрашывать... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2012 вся фішка в тому, що у мому випадку, я закатав внутрішню кромку заднього крила, так що ззовні нічого і не видно, але це дало мені по якихось 10 мм просвіту з кожного боку, і як показав тест-драйв при нагрузці і різких перепадах дороги, гума не чіпляє об арки, ось так)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2012 цього тижня продовжую воювати з двигуном: дякую за допомогу одноклубнику, Bratik, за виставлення ХХ, запалювання і регулювання клапанів, як виявилосьдва з них, вроді, не відкривались як слід, що і спричинило нерівну роботу двигуна. Сьогодні замінив свічі на Denso №2 вроді, для безконтактного, високовольтні провода Tesla, ремінь генератора bosch, також далі мордуюсь з датчиком рівня пального, але той самий Bratik підсказав як зробити - завтра поставлю і побачу чи працює Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2012 Bratik підсказав як зробити - завтра поставлю і побачу чи працює що Bratik придумав ? бо мій датчик теж зводить мене з розуму. цікаво послухати думку. по стабу не зрозуміло як ти підвішував міст. + підвішував ремнями генератора ? п.с. Машинка дуже зачотна. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2012 + підвішував ремнями генератора ? цього щось не зрозумів Трохи піднімем тему, авто виїжджає по вихідним на прогулянку, особливо нічого вже й робити в ній недавно був перебраний кардан, а саме замінено фланець муфти, сама еластична муфта і хрестовини. Сьогодні машинку переобули на зиму: 14 6 ж ет 43, диски фіат, гума 185 55 зима з бортиком захисним, низький профіль Місцями арки були додатково оброблені герметиком кузовним для профілактики Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2012 цього щось не зрозумів читаючи тут форум, декілька разів зустрічав дописи про підвішування моста, але так і не втямив як. дехто пише, що ланцюгом підвішує, а дехто ременями генератора. от і стало цікаво що ти робив. і як взагалі ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2012 _KIT_, стабілізатором до реактивних тяг, мені принаймі цього достатньо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Klyaksa 26 Скарга Опубліковано: 22 січня 2013 Після зими вертай на старі колеса, бо ці не ахті на вигляд ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 22 січня 2013 (змінено) а вони мені подобаються і стали без проблем. " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Змінено 22 січня 2013 користувачем CheZZ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AndryGW 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2013 крута тачка!!!!! бачив тебе десь рік назад, на драйві, на лав клабі шукав ніяк не міг найти, і нарешті найшов. тоді так круто по об'їзній їхали за машин 10 і здалось що занижена, а як ближче під'їхали я рот відкрив і дивився. зачьотно так помаленько майже по узбіччі котився! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2013 незабаром будуть нові зміни в проекті, як потепліє)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2013 заінтригував. напишеш які, чи одразу побачимо ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TVM 78 Скарга Опубліковано: 14 травня 2013 то які там зміни в проекті? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 2 липня 2013 Теперішній вигляд " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 2 липня 2013 Красивая, чё еще скажешь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 2 липня 2013 Отлично! Это колпаки или диски? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 3 липня 2013 Отлично! Это колпаки или диски? Диски Centra turbo Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах