hakkim 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2012 катаюсь на 6 (моя копієчка в ремонті), проблеми були із стартером, щось клацав, але за 5-10 разом заводив машину. вчора сів заводити, і біда, щось затріщало, і гаплик - не заводе. попробували потянути тросом, відпускаю щеплення і машина тормозе, знайомі кажуть що торба мотору. вибачте в авто техніці я далекий, такщо описав, як зміг. підскажіть до чого дивитися перше, що перевірити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Руслан2101 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2012 МОЖ ШЕСТЕРЕНОЧКА С СТАРТЕРА ОТВАЛИЛАСЬ И В МАХОВИКЕ ЗАЖУВАЛО ЕЕ!!! Снимай стартер!! в первую очередь!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hakkim 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2012 дякую за відповідь, але чому не заводиться машина з толкача? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dim0N 25 Скарга Опубліковано: 29 березня 2012 hakkim, если шестернёй стартера заклинило маховик - то она и с толкача не заведётся. Клинит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hakkim 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2012 зрозумів, будемо знімати стартер, про результати відпишу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zevs392 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2012 попробуй вставити заводну ручку (корбу ) якщо маєш .і покрути в право або вліво і подивись чи прокрутиш мотор Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hakkim 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2012 в моїй копійці є ця ручка, але вона на ремонті за 30 км від мене ,а в 6 я і не бачив отвора для неї Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dim0N 25 Скарга Опубліковано: 29 березня 2012 Отверстие для заводной ручки находится посередине бампера под креплением номерного знака Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hakkim 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2012 ясно, бо на копійці в мене номерний знак вище, і отвір видно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hakkim 1 Скарга Опубліковано: 3 травня 2012 нарешті дотащив 6 до мастрів, на маховику зломано десь шість зубців, стартер нормальний, з мотором теж вроді все як було, не було масла в коробці, але вроді працює що могло зламати ті зуби і від чого, бо від майстрів нічого не допитався? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах