serzh 1 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2014 Ух ты,Я тоже из Боярки.Ниву всю в наклейках,наверно видели Если будет встреча,зарание маякуйте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 29 травня 2014 Ребята, здоровки!!! А как насчет собраться в эту субботу рядом с Бояркой? (Белогородка, возле строймагазина Анжио)? Там есть шиномонтажка, работает наш одноклубник. Есть место для парковки, пообщались бы.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gary044 1 Скарга Опубліковано: 29 травня 2014 я могу в субботу подехать. А чего не в Боярке? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 29 травня 2014 gary044, та просто местечко хорошее...) заодно узнаете, где хорошая шиномонтажка Если есть интерес, сброшу карту и схему проезда От Боярки недалеко... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Limur4ik 20 Скарга Опубліковано: 29 травня 2014 В суботу общая встреча? или боярская? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 29 травня 2014 Limur4ik, кому как удобно... лично я не могу приехать на киевскую, бо работы очень много... а вырваться на боярскую могу, так как рядом живу) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Limur4ik 20 Скарга Опубліковано: 29 травня 2014 понятно, может что то помочь нужно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 29 травня 2014 Limur4ik, та не... справлюсь) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gary044 1 Скарга Опубліковано: 29 травня 2014 наверно нужно больше времени, не все часто посещают форум и не успеют узнать об встрече Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Limur4ik 20 Скарга Опубліковано: 29 травня 2014 gary044, Cначала соберутся те кто знает, а на следующею подтянутся ищо, и с каждой встречей будут подтягиватся. не всё сразу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Irishkaa 1 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2014 привет, я тоже с Боярки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gary044 1 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2014 Нас уже достаточно много! можно обсудить встречу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
"Odino4ka" 3 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 Короче давайте Весной)как раз свою доделаю) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 4 березня 2015 Привіт, земляки! Ну що, може зберемось? Може у неділю? Чи почекаємо потепління? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alf_03 40 Скарга Опубліковано: 4 березня 2015 (змінено) Можна і в неділю! Давай, Андрій, бери ініціативу в свої руки, вискочим в лісок - пожарим шпикачок Погода наче нормальна: Посилання Змінено 4 березня 2015 користувачем Alf_03 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2015 боярчане подскажите где можно нормально шашлычек пожарить - чтоб и машиной подьехать и жоп под каждым кустом не было... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alf_03 40 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2015 Місць багато. Є великй ліс, якщо ïхати в сторону с. Забір'я, зліва зразу за Бояркою є "Йосипський" став з бесідками. Можна і в Забір'я на озера, але там за бесідку з мангалом потрібно платити. Я особисто ходжу в старий яблуневий сад, що між Бояркою і Тарасівкою, там чисто і повно дров яблуневих для шашлика. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2015 Alf_03, точечку на карте поставь плз... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alf_03 40 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2015 Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
"Odino4ka" 3 Скарга Опубліковано: 9 травня 2015 Ребята ДАВАЙТЕ встретимся!!!)))Ставим "+" кто- За + Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nebraska 1 Скарга Опубліковано: 13 травня 2015 Оп-оп, так вас Боярчан много тут)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 13 травня 2015 "Odino4ka", Я за!!!! Давно пора!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serzh 1 Скарга Опубліковано: 13 травня 2015 +1 Можно в парке,возле стадионаТарасовки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 13 травня 2015 может давайте в воскресенье или в субботу вечером?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serzh 1 Скарга Опубліковано: 13 травня 2015 Думаю пятница или суббота,в самый раз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах