Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Ух ты,Я тоже из Боярки.Ниву всю в наклейках,наверно видели

Если будет встреча,зарание маякуйте :az:

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Ребята, здоровки!!! А как насчет собраться в эту субботу рядом с Бояркой? (Белогородка, возле строймагазина Анжио)? Там есть шиномонтажка, работает наш одноклубник. Есть место для парковки, пообщались бы.... :)

Поділитися повідомленням

gary044, та просто местечко хорошее...) заодно узнаете, где хорошая шиномонтажка ;) Если есть интерес, сброшу карту и схему проезда :) От Боярки недалеко...

Поділитися повідомленням

Limur4ik, кому как удобно... лично я не могу приехать на киевскую, бо работы очень много... а вырваться на боярскую могу, так как рядом живу)

Поділитися повідомленням

наверно нужно больше времени, не все часто посещают форум и не успеют узнать об встрече

Поділитися повідомленням

gary044, Cначала соберутся те кто знает, а на следующею подтянутся ищо, и с каждой встречей будут подтягиватся. не всё сразу.

Поділитися повідомленням

Привіт, земляки! Ну що, може зберемось? Може у неділю? Чи почекаємо потепління?

Поділитися повідомленням

Можна і в неділю! Давай, Андрій, бери ініціативу в свої руки, вискочим в лісок - пожарим шпикачок:az:

Погода наче нормальна: Посилання

Змінено користувачем Alf_03

Поділитися повідомленням

боярчане подскажите где можно нормально шашлычек пожарить - чтоб и машиной подьехать и жоп под каждым кустом не было...

Поділитися повідомленням

Місць багато. Є великй ліс, якщо ïхати в сторону с. Забір'я, зліва зразу за Бояркою є "Йосипський" став з бесідками. Можна і в Забір'я на озера, але там за бесідку з мангалом потрібно платити. Я особисто ходжу в старий яблуневий сад, що між Бояркою і Тарасівкою, там чисто і повно дров яблуневих для шашлика.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз