Бакс 256 Скарга Опубліковано: 8 травня 2009 menshiy БУУУУГААААГААА а-а-а-а-а-а ЙАД!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 8 травня 2009 menshiy Ваааууууу :shock: мои чиксы,надо обязательно чтоб ты меня с ними познакомил,а то я незнаю где они :D . Всю жизнь я знал что я не один .и вот прям подарок сутьбы :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 8 травня 2009 DIMON-72 Мегаоргия у Лорда в гараже: группен секс по чебураторски Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 9 травня 2009 DIMON-72 Бугага По сикрету, тусят ети чиксы постоянно, днем и вечером возле входа в 60й садик на Белова, только приходи к ним с болгаркой или на крайняк с ножокой, а то они просто так с тобой не уйдут :no: :ROFL: :sla: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 9 травня 2009 возле входа в 60й садик на Белова В 70 блин, мой садик :D DIMON-72 Пойдем со мной к ним, я их знаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 9 травня 2009 КАкой на 70й, когда 60й, каждый день вывеску читаю, но не в этом дело Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 9 травня 2009 menshiy :shock: :o При мне ж был 70 Мож я старый уже стал не помню.. :reve: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 10 травня 2009 Лично для тебя сфотаю вывеску :mat: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 10 травня 2009 ну вы и жгуныыыы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hortica 1 Скарга Опубліковано: 13 травня 2009 тавроводы - :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hortica 1 Скарга Опубліковано: 13 травня 2009 Ищю роботу на лето ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 13 травня 2009 главным по монтажу на полставки покатит? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hortica 1 Скарга Опубліковано: 13 травня 2009 а это что делать надо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hortica 1 Скарга Опубліковано: 13 травня 2009 что монтажирувать? и где? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 13 травня 2009 а это что делать надо? Главный по монтажу - где посижу, гдеполежу и где? как правило работа на дому У Лорда спроси, у него уже трудовой стаж по данной профессии ого-го Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hortica 1 Скарга Опубліковано: 13 травня 2009 а это что делать надо? Главный по монтажу - где посижу, гдеполежу и где? как правило работа на дому У Лорда спроси, у него уже трудовой стаж по данной профессии ого-го :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hortica 1 Скарга Опубліковано: 13 травня 2009 а где ево искать ??? Лорд ты тут ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 20 травня 2009 Всем привет,особенно новому (непомнь как ник) помоему самогонка :D . Я вернулся Hortica Ты сильно монтажированием не занимайся ,лутше девку сибе найди,пусть она тибе помантажирует Хутка. Всех кто обидился буду щитать слабонервными :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hortica 1 Скарга Опубліковано: 20 травня 2009 :D :D :D Ха-ха-ха ... мне работа нужна, а то пешком до смерти буду ходить , а девку как рыбу на приманку(бабки) ловить надо чтоб мантожирувала ...))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 20 травня 2009 Hortica Непережывай придумаем тебе что нибуть. А если не придумаем то у миня на болконе велик стоит ,будиш катацо токо знак ваза надо будет приделать нанего. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hortica 1 Скарга Опубліковано: 20 травня 2009 кто в контакте добавляйтесь Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 20 травня 2009 Hortica Принимай! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hortica 1 Скарга Опубліковано: 20 травня 2009 Ловлю.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 20 травня 2009 Поздравте меня :D Я так докатался что аж задний мостеГ заклинил :crazy: Походу разлетелись подшипники полуосей и пришол полнейший ппЦ редуктору. :o на днях скину мост ,и притащу на роботу,посмотрю что с ним точно Денег на ремонт нЭт,так что выеду нескоро. Придите кто нибуть комне пристрилите меня :crazy: :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hortica 1 Скарга Опубліковано: 20 травня 2009 давай лучше палками забьйом ... ))) ггг ... шучю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах