Hortica 1 Скарга Опубліковано: 14 червня 2009 бл...переведите стоимости футболки в гривну мы всетаке а Украине живем... и брилка... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 14 червня 2009 Hortica считай по курсу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 14 червня 2009 Там есть приблизительные цены в гривнах, смотри внематочно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 14 червня 2009 menshiy Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 червня 2009 А теперь дружно срем и флудим в теме :D , только сегодня и только сейчас специальный гость: НЕОНЧИК!!!!!! Аплодируем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 14 червня 2009 Спасибо, спасибо. Вы знаете, я хочу сказать спасибо... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 14 червня 2009 Дмитрий $ Ахаха ))) Как это называется? День флуда? И теперь каждый день Неончик будет ходить по регионам и злостно флудить, а наутро модеры будут чистить... NeoN4ik Добро пожаловать :D . Чё на повестке дня? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 14 червня 2009 vadim я Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 14 червня 2009 NeoN4ik Посмотрев на подпись, даж ничего придумать не могу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 14 червня 2009 vadim думаеш стоит сменить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 14 червня 2009 NeoN4ik Да нет, не стоит. Вишь и не флужу :D . Совсем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 червня 2009 vadim А что твоя подпись означает? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hortica 1 Скарга Опубліковано: 14 червня 2009 NeoN4ik как там на зоне? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 14 червня 2009 Дмитрий $ У Сталкера спроси . Или гоу в чат :D . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 15 червня 2009 Hortica незнаю, небыл! :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 15 червня 2009 Вишь и не флужу . Совсем нада с тобой над этим поработать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 15 червня 2009 vadim Я у тя спросил, а чат меня не прет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 15 червня 2009 NeoN4ik Ок, ток я не очень поддаюсь . Дмитрий $ :D CБ - спасибо братуха, один форумчанин так благодарил за советы . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 15 червня 2009 vadim Эта пяць, возьму на вооружение Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 15 червня 2009 NeoN4ik Ок, ток я не очень поддаюсь . мне поддашся! :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 15 червня 2009 NeoN4ik :frfr: Ты ж не деффка, не поддамся . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 15 червня 2009 vadim на хром ещё как поддашся! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 15 червня 2009 NeoN4ik :shock: где? Покаж :D . На больное не давить, так не чесно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 16 червня 2009 vadim чесно чесно :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hortica 1 Скарга Опубліковано: 18 червня 2009 Мені 17 минало Мені купили жигулі Чи то так фари засіяли Чи то я врізавсь у гаї Мене міліція шукае А я сиджу у бур`яні Четверту пляшку допиваю І ремонут жигулі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах