vadim 32 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2009 DIMON-72 Паздравляю :D . Сообщим обязательно . А нет, дык устроим встречу у где то рядом, чтоб тебе недалеко идти . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2009 Тогда делайте встречу у меня под гаражом,а как замёрзнете,позвоните я приду :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2009 menshiy Если есть жилание приежай комне дам удар отвёртку,помахаеш. Или могу взять отвёртку на встречу. Вибирай как удобнее. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2009 Бери на встречу мо и я чото подрехтую! :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2009 У кого нибудь есть талон на 10л 95-го? Оч надо, обмен равноценен, могу пиффом . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2009 vadim А что сейчас купить это такой трабл? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2009 Дмитрий $ Один талон продавать не хотят. Та это не для себя. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2009 vadim Дай бабок, пусть купят топлива Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2009 И мне дайте цуть -цуть! :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2009 и мне тож :oops: :D А кстати menshiy как там твой двиг :wink: ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2009 Буду на выходных снимать коробку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2009 Менший заспокой своего хомячка а то у меня в глазах мерешкотит, читать мешает! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2009 По просьбе Вады- успокоил хомячка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2009 Фух, спасибочки!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2009 АУ !! Где все! вы-бы мне автару подкинули а то мрачновато както! Че млин, все спите? а я тут до нета дорвался! давайте погутарим! Хто хочет поехать на грибалку?(звонить завтра с утра и сразу собираться ) - ну если некто - то... хоть на рыбу (Замглай) вырвемся. .... ну тогда приезжайте завтра или послезавтра на дачу - дров валом, сала - валом горелку купим,(грелку - найдем, ружжо тож) и будем оджигать - я с понедельника в отпуску дней на 10. Р/С Менший не куроч Александромобиль а давай займемся природой!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2009 Спешл фор Вада Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2009 Класс менший отжжжог!!! токо я незнаю как поставить самую первую? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2009 Vada А тут без комментариев : Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2009 Поставте ему аватару громче! Люди а укогонибуть есть ненужный,изношеный,б/у тросик спидометра, если есть то готов принять в дар :D нужно для дела Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2009 :shock: Димон дык сколько тибе их нужно то, у тебя вродебы два в гараже лежало Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2009 Если они тебе абсолютно ненужные ,то могу и два забрать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2009 пад сталом, Димоон проснись, я про твой гараж писал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2009 дык у мну один новый, а второй сильно обсосаный Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2009 у мну нету, а длякаких тибе нужд нужно,вродебы Вада менял недавно, нужно у него спросить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2009 а длякаких тибе нужд нужно, Трубу прочистить :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах