vadim 32 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2008 А че habatun приежал? Опять я все пропустил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2008 vadim Приежал праведать нас на пару часов,следующий раз приедет на больше и :beer: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2008 DIMON-72 Ждем-с Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2008 vadim Ожидаем-с,если говорил ,значит приедет.... :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
purgen 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2008 1. Бакс 2. Вадим 3. Димон-72 КТО ЕЩЕ? я могу в конце недели Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2008 Всем кому сиводня нечем заняца жду у лорда в гараже,берите пиво и приходите . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2008 Лорд ну как там твои права? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2008 DIMON-72 В процессе :D :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2008 Дмитрий $ Не в процесе а в обороте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2008 Мужики мо кто подскажет где у нас моно проверить тонировку и как это правильно делают. проблемка возникла в России я писал седня в разделе Право и ПДД Раскажите как поступать ичто моно тонировать а что нет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 Сиводня ходил в гараж стаит славута и вывеска економия бензина. Подхожу спрашиваю "а что за економия?" Чувак говорит ну вот такую штуку делаю и показует мне низ карба и дифузоры нарезани завыхрениями(как в нарезном оружие) нарезы в глибину 3-4мм и в шырину3-4мм. Говорит в результате етого економия до 30 %,без потери динамики. В славуте в богажнике стаит станочек и он нанём делает. Стоит 60грн. Перед етим я видял пару дней назад стоял и клиенкы у ниво были. Вот такой вот баян или не баян незнаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 DIMON-72 Вчера про эту хню писал Вадим, еще и фотка нарезанного карба была, дето в разделе карбюратор Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 Ща поищу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 DIMON-72 Себе хоть не сделал? Я его вчера видел. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 vadim Уже зделал :oops: сиводня.А что нестоило. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 Посмотрим на результат :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 Уже зделал Димон, ну ты дал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 Понятное дело что я пошутил :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2008 Спасибо одноклубничкам за проявленный интирес!! :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2008 Спасибо одноклубничкам за проявленный интирес!! По поводу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2008 Мужики мо кто подскажет где у нас моно проверить тонировку и как это правильно делают. Надо сильно а то попадос вРоссии был узнатьбы как должны правильно проводить измерения (протокол выписан) чоб обсудить эту тему в суде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2008 Вадим, реально не знаю :poz: Мой инструктор по вождению када то щеткой на болгарке снимал зеркальную тонировку потому что в России задолбали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2008 Знакомый папика заднее стикло миняет на нормальное,а боковые полностью опускает и вёжжает так летом,когда её оставляет закрывает стёкла и всё норм. Vada Тибе походу нада чтоб дали чаключение про затёмнённость и с ним в суд.Где експертизу делают я даже незнаю :poz: ,но я думаю мона узнать поспрашывать на тонировачных сервисах они далжны знать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2008 По просьбе Vada: Пока все, еще поищем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2008 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах