Vada 3 Скарга Опубліковано: 29 січня 2009 Водка - это враг а солдат врага небоится!!!!!! :D :D :frfr: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 29 січня 2009 Ет правда Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2009 Товарищи! Кто в ближайшее время на разборку собирается? :nzd: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
steff 1 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2009 vadim А что есть желание? Давай малёха выздоровлю и сьездим. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2009 steff Я думал если кто поедет, то мне нуно пару деталей посмотреть, точнее купить, а то я не знаю смогу ли, дела, дела... Как поедешь, отпишысь, может и я тогда вырвусь немного Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
steff 1 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2009 Дак лучше пиши когда ты можеш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2009 Даже не знаю, хз. Предлагай, буду подстраиватся. Только я ж не на авто буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MadPes 3 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2009 Мужики, кто в ближайшее время на Киев ехать будет? Нада торпеду привезти с Чернигова... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
beckham 1 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2009 MadPes Есть вероятность того что я буду ехать 14го туда и назад- В Чернигов и на Киев. Но времени будет мало. Знать буду в пятницу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
beckham 1 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2009 MadPes Есть вероятность того что я буду ехать 14го туда и назад- В Чернигов и на Киев. Но времени будет мало. Знать буду в пятницу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MadPes 3 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2009 beckham Понял с первого раза))))))) Сможешь забрать торпеду и мне привезти? А вообще - созвонимся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2009 MadPes А в личку слабо отписать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MadPes 3 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2009 menshiy что тебе в личку отписать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2009 Превед красавчегу на черном лансер Х с номерами, начинающимися на 22, посл 2 цифры не помню, но вроде 05, который при попытке обгона меня на "украине" снес снежный сугроб . Так же принимаю от него благодарность и говорю "пожалуйста" в ответ на то, что я его пропустил, а то сидел бы в попе у газона службы 04 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2009 :D щастливого пути :girl: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2009 Привет Чебуру!! С его подачи седня буки пригают.....просто :lu: :lu: :crazy: :crazy: Егору спасибо за помощь в помывке красовок :D пора живца запускать, скоро весна. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2009 Vada Я вотето сижу и вспоминаю какая была класная картошечка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2009 Пацаны вы там хоть живы после деньрождения у Vada,ато такая тишина в нашей ветке что мне аж страшно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2009 DIMON-72 Всё норм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2009 DIMON-72 Да ДР Вады это был бой с водкой не на жизнь, а на смерть, меня нефигово так контузило :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2009 Дмитрий $ Гдето у menshiy были фото твоей контузии. menshiy Выложи пожалусто на просмотр :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2009 menshiy Да, давай фото :D Есть на что посмотреть . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2009 Казлы!!!! :girl: :girl: :girl: :girl: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2009 Ну что ты так грубо. А мы думали тибе орден выдать за заслуги перед отечестов. И пособие выписать из зи контузии :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах