VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2017 из архитектуры интересного малоОК - значить навіть нема чого туди їхати... Таки поїхав. Щойно повернувся. Постараюсь детальніше в іншій темі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 24 січня 2018 Дарова, бандиты Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 24 січня 2018 @Бакс,привет бандит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 24 січня 2018 Кто остался хоть? Неолита частенько вижу, Солекс понятно, Лорд собрал свое тачло и даже ездит уже. Кто еще живой?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 24 січня 2018 Да все живы и здоровы, на щет ездят все или нет точно не все Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 24 січня 2018 Vada, я думаю простаивает, ну Vadim, может, а так, думаю, все соваются. Праздники прошли, кипеш прошел, можно у Vadы, тряхнуть стариной, бухать необязательно, а там как решим Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 24 січня 2018 @Бакс, Ты куда пропал то с форума? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 25 січня 2018 Вада давно продает свою машину, может уже и продал. Встречу можно и нужно, я за Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 25 січня 2018 можно попробовать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 25 січня 2018 Когда и где? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 25 січня 2018 Лукаш1, когда форум переехал моя авторизация слетела, посему и ник поменять пришлось и все как то некогда было, работал-работал-работал, ну вот устаканилось немного, и вот я тут 1 АндрейКузьма відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 25 січня 2018 Ну что, товарищи? Какие предложения по месту встречи? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 25 січня 2018 @Бакс,здесь и сейчас Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 26 січня 2018 здесь и сейчас Проведено :-Д Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 26 січня 2018 Как обычно, не все могут, не все хотят, не все знают Проще на телефоне всех живых позвонить и где-то уже всем решить потрындеть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 26 січня 2018 @menshiy,в ПН на 18:30 у тя получится? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 26 січня 2018 Получится Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 26 січня 2018 где? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 26 січня 2018 @vegas,данный вопрос пока открыт, предлагаю какую-нить кафе а-ля "чай-кофе" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 27 січня 2018 даладна Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 29 січня 2018 даладна именно так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 29 січня 2018 Встреча состоялась, были я, menshiy, Noelit. Опосля мы с Саней еще посетили дядю Ваду Через недельку еще соберемся, почаюем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2018 Ну хай пересел на 099? Кто в теме Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2018 @menshiy, йа, 2106 была передана родителям год назад, этим летом была поваренна и выкрашенна, поставлена на учёт на брата, после покраски особо не видел в новом облике, цвет остался прежний по желанию прошлого владельца Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2018 Ясно,тогда привет Ну хай сегодня утром на кольцевой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах