steff 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2009 steff У тя распорка Лева-стайл? гг нее. лёва-стайл распоркой не назовёш... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 15 березня 2009 DIMON-72Твой шедевр : Це не я ,воно таке було :oops: :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 15 березня 2009 Vada Воттаквот выгледит етот БАЗАЛЬТ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 16 березня 2009 Vada А с чем хавать грибы,их надо солить по вкусу?или кудато добовлять? А то я попробывал а они простые типа свежых. Раскажы бо я в етом деле тёмный :oops: но грибочки люблю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 17 березня 2009 Можеш туда лучка покришить, да и все с картохой в прикуску, бо они вроде как маринованые, :poz: чтоб сырые дак врядле, уже не первая банка ушла. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 17 березня 2009 Vada Они тоесть не сырие,а просто спецые нету,дак они на вкус вроде как простые,дак я и думал неужели их так просто надо ххавать? Короче их надо с чемто замутить и потом хавать? Бо я в делах с грибами полный 0 ... :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 17 березня 2009 Ну да! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 17 березня 2009 Vada Понятненько . Сиводня с чемнибуть приготовлю и дубу наслождацца :stp: СПАСИБО !!! ))))))) :tsr: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexif 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2009 DIMON-72 ти візьми гриби, висип їх в глубоку тарілку, додай ложку оцту трохки посоли, поріж цибулю великими кусками і ще додай півчайної ложки олії, гарненько перемішай і постав в холодильник на півгодинки, а потім з вареною картопльою ням-ням :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 17 березня 2009 Во- Респект! Человек - шарит, наверно и собирать любит как и я. Такчто Димон - не порть закусь!!!! :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 17 березня 2009 Всем превед из жопы мира Бобровицы, но на данный момент нахожусь в Нежине, пока брокера мои бумаги оформляют в нет засел, так что пацаны ПРЕВЕД. Скучаю по вам шо ппц. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 17 березня 2009 Дмитрий $ Привет тебе из мегапопулярного града Чернигова! У нас всё отлично, погода радует . И тебе наш черниговский привет! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 17 березня 2009 Дмитрий $Привет тебе из мегапопулярного града Чернигова! У нас всё отлично, погода радует . И тебе наш черниговский привет! :D +1 :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 17 березня 2009 +2 :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 19 березня 2009 Чебур - все грибы снямал? - Живой?! :crazy: глюков небыло :silly: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 19 березня 2009 Снова привет из Нежина, планировал приехать сеня завтра аж БОЛТ с левой резьбой (тот, что на ступицу ) :D Приеду в субботу или если очень повезет т озавтра поздно вечером (очень маловероятно). Зато если все норм, то всю след неделю буду в Чернигове, а потом опять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 20 березня 2009 Давай подруливай!!! :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
steff 1 Скарга Опубліковано: 20 березня 2009 Сёдня пи..ры написали протокол за превышение, на 340грн Буду судится. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 20 березня 2009 steff Мдя... Де было? На Визирь поймали? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
steff 1 Скарга Опубліковано: 20 березня 2009 Не далеко от Куликовки, поймали на обычный радар, я в протоколе написал что не согласен.... буду судится. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 20 березня 2009 steff Удачи в этом нелегком деле. Кстати в Петровом постовили Визирь. Приежашь в Новоселовку они тормозят и бумагу тебе со штрафом и фоткой. Так что поакуратней в населенных пунктах! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
steff 1 Скарга Опубліковано: 20 березня 2009 Спасибо. Вроде слыхал что стоит Визир в Новосёловке на посту бывшем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 20 березня 2009 steff Мо и там уже, а мо я перепутал :poz: . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 20 березня 2009 Чебур - все грибы снямал? - Живой?! :crazy: глюков небыло :silly: Снямал усе ! Очень вкусно :mat: Досихпор гляки валят :crazy: :silly: :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 21 березня 2009 Сёдня пи..ры написали протокол за превышение, на 340грн Ты в натуре превышал или нет? Между нами ессно Меня вчера поймали, и написали 260, и то успел оттормозиться, с 146 до 96 Но я был не против, во первых реально нарушил, а во вторых 2 пьяных быков чудом не сбил прошел от них в 20 сантиметрах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах