Бакс 256 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2018 Всем привет, на разборку зашла Е38, 3,5 газ, кожа, и тд и тп Если кому что - звоните Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 28 січня 2019 Всем привет У кого что нового? Если еще остались люди на ВАЗах, то на разбор есть 2 2106, так же есть остатки 2108, и E38. Из новостей: я таки пришел к истокам своей мечты: открыл СТО, так что велкам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 28 січня 2019 открыл СТО, так что велкам где? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 28 січня 2019 Если еще остались люди на ВАЗах остались конечно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 28 січня 2019 открыл СТО, так что велкам где? Певцы остались конечно Твою часто вижу Походу остались только: я, ты, Лорд и Димон-72 Кстати, я еще 21099 обзавелся, уже в аренду сдал, работник мой таксует ездит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 28 січня 2019 специализация сто какая? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 12 липня 2019 Всем или хоть кому то привет. Кто еще почитует форум с Чернигова? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 12 липня 2019 я туть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 12 липня 2019 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 8 січня 2020 Вечер в хату, бандиты Как Вы? что новенького хоть у кого? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 8 січня 2020 Привет. Стабильно стареем 1 DIMON-72 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 8 січня 2020 Есть, Санька, такое дело, может встретимся как нить хоть чаю попьем? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 8 січня 2020 Если что мой инст dmitriy_d0llar Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 8 січня 2020 Вечер в хату, бандиты Как Вы? что новенького хоть у кого? В Хату и Вам+ЗДОРОВЬЯ,а с утрецца молочка кисленного,но в малых количествах. О-о. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 9 січня 2020 с утрецца молочка кисленного это уже на любителя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 9 січня 2020 Да уж, маловато нас осталось, Немец свою тоже продал, Константина видел на А4, ну может тройка и осталась но все же. Кстати об Ауди - ВАГ говно, я вообще не понимаю чего с него прутся, реально скучные машины, из плюсов только норм качество кузова (сравнительно) и цена запчастей смешная, а так ни о чем. Лорд в строю, видел недавно, мои не проданы , и работник мой купил Юрину копейку, ярко красную на белых катках, форсированный мотор, кардан на ШРУСе, 8-е замки, не вареная, так что пороха трохан осталось еще Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2020 Аааауууу , живые есть кто ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2020 @DIMON-72, а кто нужен? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2020 я тут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2020 Пару лет здесь не был, давайте нажремся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2020 давайте нажремсяВже було - почитай Кто что дєлаєт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2020 Простите а вы VETERANкакого сражения ??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2020 VETERAN какого сражения ??? Жигульовського. 50 років у бою без перемир'я. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2020 Пару лет здесь не был, давайте нажремся я давно предлагал бухать по интернету)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2020 бухать по интернету))))І чокатися в камеру? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах