vadim 32 Скарга Опубліковано: 30 березня 2009 Народ! Дайте адресс разборки и как доехать. В деталях! Скорее всего на своих двоих буду, так что чем подробнее, тем лучше . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_o 1 Скарга Опубліковано: 30 березня 2009 vadim если хо можем завтра после 5 вместе сганять правда я вот точно не помню до скольки они тама Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 30 березня 2009 Alex_o До 5 были. Я думаю с переводом часов ничего не изменилось :D . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
StarCat 1 Скарга Опубліковано: 30 березня 2009 Я б тоже сганял... Давайте табуном поедем? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 31 березня 2009 Предлагаю четверг или пятницу. Часиков на 4. Можно и чуть раньше. В пятницу хоть с утра :D . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2009 Народ!Дайте адресс разборки и как доехать. В деталях! Скорее всего на своих двоих буду, так что чем подробнее, тем лучше . :poz: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2009 Никто не знает?? О_о :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2009 Ты же был там , что забыл куда ехать нуно :poz: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2009 Я то был, но дороги не помню, память девичья :D . Да и не на машине буду, а на своих двух. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2009 Где вы директора потеряли? Вторую неделю не слышно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2009 WAZ Директор в полной ж..., тьху Бобровице вроде :D . Пусть приедет, мы ему уже приготовили встречу :x :twisted: . Ходят слухи, что его затянули в секту ино :gaz: :D . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2009 Директору новую аватару : Продолжение смотрим сдесь: Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2009 Чуть подправили: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2009 Бу-га-га-ааааа ЖЖЖЖЖЖЖОООООООООООООШШШШШШШШШШШШ!!! :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2009 Аватара класссссс :crazy: :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2009 Аватара класссссс :crazy: :crazy: :lu: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2009 Весна показала кто-где кгхм... кто мне звонил, а кто херней занимается Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2009 Дмитрий $ Не серчай :oops: Но я долго ржал когда наткнулся . Я не звонил, бо на счету почти ноль. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2009 Итак было решено перенести празднование на 25 число. Тоесть совместим сразу кучу мероприятий . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2009 Итак было решено перенести празднование на 25 число.Тоесть совместим сразу кучу мероприятий . +1 :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2009 Тоесть совместим сразу кучу мероприятий А куча большая??? :twisted: Лопаты нужны ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2009 Люди, 25 у меня ДР, и я хочу отгулять именно ДР, а остальное или до или после Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2009 Дмитрий $ 25 - ДР 26 - остальное :D Я 20-го в Киеве, так что меня не будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2009 Отправил сообщение в клуб тавроводам по поводу проведения совместной встречи, так сказать посмотреть чем живут, что делают и вообще для разнообразия. Жду ответ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2009 menshiy Это уже интересно, молоток . Кстати, можно потом устроить дружественную встречу с Лада Синдикат. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах