ZJIADEY 1 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2011 может сегодня?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2011 может сегодня?) я бы с радостью, да вот геша умер. вчера без света и габаритов домой ехал в 8 вечера) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2011 Я уже свое отьездил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2011 Я уже свое отьездил ОГОГО!.. Где это ты так? фура чтоли в бок влитела?((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2011 Нет, Сеат Леон! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Razorider 1 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2011 сам не сильно хоть пострадал?тачку будешь восстанавливать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2011 За рулем был отец, с ним все нормально, тачку буду восстанавливать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZJIADEY 1 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2011 Это просто ужас Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZJIADEY 1 Скарга Опубліковано: 5 січня 2012 обращайся если че надо будет привезти для бибики... без проблем свожу на перова, одним словом-звони если надо будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 6 січня 2012 Спасибо за предложение. Надо будет много чего покупать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AndreZM 1 Скарга Опубліковано: 7 січня 2012 Андрей пр-т.Владимира Маяковского 62а 0931218960 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AndreZM 1 Скарга Опубліковано: 9 січня 2012 Ребят,когда встречаетесь???Буду рад первый раз присутствовать... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 10 січня 2012 Когда толпа соизволит встретиться, тогда и поедем! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZJIADEY 1 Скарга Опубліковано: 14 січня 2012 Ув. дамы и господа , у кого есть желание сегодня встретится возле Биллы, дальше можно продолжить по желанию, к 19:00 было бы не плохо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 14 січня 2012 Я предлагаю оговаривать встречи заранее, хотябы за пару дней, ато я бы подьехал сегодня, если бы хотябы с утра знал о встрече Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
foton 85 1 Скарга Опубліковано: 14 січня 2012 Может завтра возле биллы к 17-ти но можно и раньше мой номер 097-780-33-66 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
foton 85 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2012 (змінено) Дак что будет к то к 17-ти часам возле Биллы? Можно и позже к 19-00 ти жду ответов Змінено 15 січня 2012 користувачем foton 85 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 15 січня 2012 я предлагаю встречу на 21.01.2012 возле биллы...время думаю нужно уточнить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
foton 85 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2012 kudryash ето пятница вроде? вринцыпе можно. Дак что планируем на пятницу к час 20-00 и дальше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 15 січня 2012 не...это суббота Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MegaZlo 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2012 я буду,познакомимся.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
foton 85 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 kudryash, точно субота ет гуд после 19-ти и соберемся) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 я думаю лучше сделать в пятницу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MegaZlo 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 можно и в пятницу, мне всё ровно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
foton 85 1 Скарга Опубліковано: 20 січня 2012 Дак что сегодня будем встречу делать к 20-00??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах