kudryash 5 Скарга Опубліковано: 20 січня 2012 я буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
foton 85 1 Скарга Опубліковано: 20 січня 2012 Ок мой т0977803366 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AndreZM 1 Скарга Опубліковано: 20 січня 2012 Я за Субботу...во сколько отпишитесь... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MegaZlo 1 Скарга Опубліковано: 20 січня 2012 Я за Субботу...во сколько отпишитесь... уже сегодня встретились,было 4 машины. чуть позже будут фото Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 20 січня 2012 (змінено) фотки есть, вот куда выкладывать - пока что не знаю) Сейчас загружу на Драйв2 Змінено 20 січня 2012 користувачем Fozzy747 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MegaZlo 1 Скарга Опубліковано: 20 січня 2012 кидай прям сюда Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 20 січня 2012 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MegaZlo 1 Скарга Опубліковано: 20 січня 2012 норм фотки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
foton 85 1 Скарга Опубліковано: 20 січня 2012 Круто!!!! Троещина оживает УРА!!!!!!!!!! Спасибо за фото отчет и небольшой анонс следущая встреча в воскресенье 22-го предворительно к 17-18 часам время скоректируем чуть позже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MegaZlo 1 Скарга Опубліковано: 20 січня 2012 всем-всем быть, будем поднимать Троещину на ноги Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 20 січня 2012 очень постараюсь быть, но не могу обещать( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кронге 1 Скарга Опубліковано: 20 січня 2012 а новеньким на встречу можно ?? )) постараюсь быть в воскресенье только место и время уточните плиз заранее )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 20 січня 2012 а новеньким на встречу можно ?? ))постараюсь быть в воскресенье только место и время уточните плиз заранее )) в обязательном порядке! Возле Биллы, на троещине. Со временем еще не определились. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AndreZM 1 Скарга Опубліковано: 20 січня 2012 Блин а смс кто может кидануть???работаю просто и поздно захожу на форум,знал бы был... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MegaZlo 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2012 Я могу кинуть,напишу перед встречей Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 21 січня 2012 отлично провели время...в воскресение будем клеить наклейки))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MegaZlo 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2012 Круто!!!! Троещина оживает УРА!!!!!!!!!!Спасибо за фото отчет и небольшой анонс следущая встреча в воскресенье 22-го предворительно к 17-18 часам время скоректируем чуть позже ну что, давайте на завтра на 18-00 возле Биллы?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
foton 85 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2012 Ну да я думаю ето в самый раз с утра поеду за наклейками сегодня не получилось попасть к Роме в бровары Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MegaZlo 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2012 Кронге, AndreZM, вы будете завтра?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AndreZM 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2012 я завтра работаю.если буду успевать то обязательно буду... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MegaZlo 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2012 окей,будем ждать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KillerKolobok 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2012 Ну давайте в 17.00-18.00....пока все приедут.......Билла место встречи.......А там решим....все согласны??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 21 січня 2012 буду, только может часам к 18-19 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KillerKolobok 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2012 будем ждать ну а что делать)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 21 січня 2012 к 19:00 приеду к билле...(буду краток)... кого нету-то его проблемы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах