Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 21 січня 2012 Ребят, может у кого есть заднее стекло с рабочим подогревом? Я бы завтра купил) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кронге 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2012 Кронге, AndreZM, вы будете завтра?? буду, в 18,00-18,20 )) так понимаю будем парковаться на стоянке Биллы ?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 22 січня 2012 да,на стоянке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MegaZlo 1 Скарга Опубліковано: 22 січня 2012 уже норм народ собирается, посмотрим что выйдет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 22 січня 2012 я на дачу не уехал, ждите меня к 18.00. встречаемся на том же месте? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MegaZlo 1 Скарга Опубліковано: 22 січня 2012 я на дачу не уехал, ждите меня к 18.00.встречаемся на том же месте? да, там же Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
foton 85 1 Скарга Опубліковано: 22 січня 2012 Вобщем наклейки у меня в 18-00 на том же месте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 22 січня 2012 блин, там такая дорога, что я ели до авторынка доехал( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MegaZlo 1 Скарга Опубліковано: 22 січня 2012 ты потихоньку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 22 січня 2012 22.01.2012 - сьезд за клубными наклейками Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MegaZlo 1 Скарга Опубліковано: 22 січня 2012 погодка супер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 22 січня 2012 жалко что фотик сел((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 22 січня 2012 в следующий раз еще кто-нибудь возьмите фотик, ато на эти батарейки нельзя надеяться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KillerKolobok 1 Скарга Опубліковано: 22 січня 2012 я возьму....если я зарядку заберу))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 22 січня 2012 Прикольно что все кроме Сереги на белых-бежевых В следующий раз думаю тоже подьеду. А вот Фотон... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 23 січня 2012 Прикольно что все кроме Сереги на белых-бежевых В следующий раз думаю тоже подьеду. А вот Фотон... небось, ты тоже на белой-бежевой?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KillerKolobok 1 Скарга Опубліковано: 23 січня 2012 у tolikа не плохая (бежевая) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 25 січня 2012 у tolikа не плохая (бежевая) У Толика "Белый Амур" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 25 січня 2012 У Толика "Белый Амур" +100500 куме ! Да у меня белая тройка ! Как раз на зиму хорошо маскироваться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
foton 85 1 Скарга Опубліковано: 25 січня 2012 А вот Фотон... А что Фотон я ни че я как все Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 26 січня 2012 блин, ребят, передние колодки примерзли, что делать?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 27 січня 2012 Прогрей чем то! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 27 січня 2012 сейчас пойду кипяточком обливать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 30 січня 2012 следующая встреча состоится 5.02.2012 будем рады видеть,тех кто приедет))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MegaZlo 1 Скарга Опубліковано: 31 січня 2012 холодно будет=( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах