MegaZlo 1 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2012 конечно.я Ваню знаю, он такое по надумывает=) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2012 та нормально все)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
foton 85 1 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2012 kudryash,извени я не хотел MegaZlo,точно Ваня сказал все как есть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2012 Серега! Я же просил мне позвонить напомнить про встречу! А кофе в постель вам не подать ? foton 85 Серега, и мне смской следующий раз маякни Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
foton 85 1 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2012 Davyd,сам в шоке А кофе в постель вам не подать ? tolik,и карету к подьезду В следущий раз исправлюсь честно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2012 В принципе, можно будет смски с нета поотправлять всем, кто заранее попросит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2012 Я заранее прошу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
foton 85 1 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2012 Davyd,будет зделано" товарищь Президент":af: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2012 (змінено) Кому смог - отправил смс с оповещением. Может быть не всем дошло, так как интернет глючный. НЕ удалось отправить смс таким софорумцам: Vet@l 21013 Виталий,ул.Бальзака - Сабурова 0932306877 lsk Евгений ул. Драйзера 0932575230 Arat пр. Маяковского, 47 (Фестивальный) 0936166820 Вадим21013 Вадим ул. Радунскаяя 9а ВАЗ 21013 0634340419 AndreZM Андрей пр-т.Владимира Маяковского 62а 0931218960 Кто может - киньте им смс Змінено 18 лютого 2012 користувачем Fozzy747 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кронге 1 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2012 во сколько встреча будет ?? и где ?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
foton 85 1 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2012 Кронге,завтра в 18-00 возле Биллы дак что всех желаюших милости просим Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кронге 1 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2012 а может перед встречей немного покатаемся ?? )) есть вот такое предложение, смотреть ссылку Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2012 во сколько встреча будет ?? и где ?? На том же месте - парковка магазина BILLA, в 18.00 а может перед встречей немного покатаемся ?? )) есть вот такое предложение, смотреть ссылкуПосилання С радостью бы, да вот бензина мало... А не стрёмно в такую погоду по льду ходить?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кронге 1 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2012 С радостью бы, да вот бензина мало... А не стрёмно в такую погоду по льду ходить?) там толщина льда 50 см...по телеку недавно говорили, потому и предлагаю поехать )) мало бензина, это плохо...(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2012 это в какую сторону ехать? сколько там км? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кронге 1 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2012 это в какую сторону ехать? сколько там км? от петровки около 40-45 км...50 максимум...в одну сторону ехать в сторону резиденции нашего любимого презыдента )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2012 может встретимся возле Ашана та подрифтуем?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
foton 85 1 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2012 Так ето нада после 23-00 не раньше а так там людей много ))) Дак что давайте на Биллы ет правельный выбор!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2012 оповестите завтра еще раз кого сможете Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MegaZlo 1 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2012 давай те возле Биллы, а там порешаем=) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kudryash 5 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2012 ну так возле неё встретимся,а там решим))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2012 Веселая встреча получилась) Вот, что значит смс-рассылка) Загрузите фотки, у кого что есть. И видео тоже P. S. - спасибо, что завели машину) Кто есть В Контакте - добавляйтесь Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MegaZlo 1 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2012 банда Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2012 MegaZlo, зря не поехал с нами) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MegaZlo 1 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2012 зато модуль завтра сдам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах